Catalin Morosanu, anuntul facut dupa 19 ani de relatie cu sotia sa: “Imi pare rau ca nu putem merge in locul nostru preferat ca in fiecare an”

Catalin Morosanu si sotia sa au sarbatorit 19 ani de cand sunt impreuna. Cu aceasta ocazie, luptatorul, desi este departe de cea pe care o iubeste si cu care are o familie, a transmita un mesaj emotionant. Catalin Morosanu se afla in Republica Dominicana unde participa la sezonul 2 de Survivor Romania.

Catalin Morosanu, mesaj emotionant pentru sotia sa

Chiar daca e departe, sportivul a rugat pe cineva sa il ajute si sa posteze mesajul chiar in ziua in care au implinit 19 ani de relatie.

„Scriu aceste randuri acum, la inceput de ianuarie, pentru ca stiu ca la aniversarea noastra voi fi departe, dar i-am rugat pe baieti sa ma ajute cu postarea acestui mesaj. Imi pare rau ca nu putem merge in locul nostru preferat ca in fiecare an”, este mesajul transmis de Morosanu.

Catalin Morosanu si sotia sa Georgiana au implinit 19 ani de la prima intalnire. Cei doi s-au cunoscut in 2002. In cei 19 ani pe care i-au petrecut impreuna au trecut si prin bune si prin rele. Georgiana i-a fost mereu alaturi. Aceasta l-a sustinut in tot ceea ce a facut.

„Ai fost in dreapta mea indiferent de vreme si vremuri. Ma intorceam de la antrenamente plin de accidentari si alegeai sa imi bandajezi ranile, incurajandu-ma sa continui, in timp ce altii ma descurajau. Cuvintele tale m-au motivat sa muncesc si mai mult pentru visul meu. Ai fost si esti persoana care imi ofera echilibru in tot ce fac. Mi-ai daruit si un inger, pe Natalis. Acum am tot ce imi doresc, sunt un barbat implinit, insa sunt asa datorita tie. La multi ani impreuna, femeia vietii mele!”, i-a transmis Catalin sotiei sale.

Citeste si articolul :   Gabi Badalau a rabufnit: "Am inselat-o! Mi-a cerut 15.000 de euro si un apartament"

Catalin Morosanu este in echipa Faimosilor la Survivor Romania 2021.

Cati bani castiga vedetele la Survivor Romania 2021.

In tabara faimosilor, una dintre cele mai platite vedete feminine a fost Alexandra Stan (31 de ani). Artista si-a negociat si ea contractul si ar fi obtinut 2.500 de euro pe saptamana. La vedetele masculine, pe urmatoarele locuri se afla Catalin Morosanu (36 de ani) si Culita Sterp (28 de ani) care ar fi primit sume intre 1.500 si 3.000 de euro.

Autor