ULTIMA ORA: Primar din Romania, revoltat de numirea unui fost chelner ca manager al spitalului orasului

Primarul din Campeni, Calin Andres, se declara revoltat de numirea unui fost chelner in functia de manager interimar al Spitalului Orasenesc si cere ministrului Sanatatii, Nelu Tataru, sa revina „de urgenta” asupra deciziei, avertizand ca nici medicii unitatii nu sunt de acord cu noua numire.

Calin Andres a declarat, vineri, pentru MEDIAFAX ca propunerea pentru noul manager al spitalului a fost facuta de presedintele PNL Campeni.

„Sunt revoltat de numirea facuta de ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, pentru functia de manager al Spitalului Orasenesc Campeni. In luna ianuarie a fost numit un manager interimar competent, Calin Ilie Bodea, si i-am cerut ministrului sa ii prelungeasca mandatul cu trei luni, dar acesta nu a tinut cont de propunerea mea si l-a numit, vineri, pe Valentin Gog, la propunerea presedintelui PNL Campeni. Nu stiu ce il recomanda pe noul manager, a fost chelner si in ultima perioada sef de sala la un restaurant din oras. Ii cer ministrului Sanatatii sa revina, de urgenta, asupra acestei numiri si sa il numeasca pe Bodea”, a spus Andres.

Edilul sustine ca Valentin Gog nu a lucrat pe partea economica decat din postura de sef de sala la nunti, botezuri si inmormantari si este specialist in numararea portiilor de mancare, in timp ce a conduce un spital este cu totul altceva.

„Sa lucrezi cu medici, sa-i coordonezi, sa conduci un spital cu 200 de angajati, unde nu sunt infectii, in aceasta perioada de epidemie nu e totuna cu sala unui restaurant. Deja medicii au inceput sa se solidarizeze cu dl. Bodea si nu sunt de acord cu schimbarea acestuia”, a mai spus primarul din Campeni.

Citeste si articolul :   Bolnav de COVID-19, externat la cerere: Dupa o saptamana a ajuns la Terapie Intensiva

Calin Andres a precizat ca pe pagina de Facebook a noului manager, Valentin Gog a scris ca a studiat la ”Scoala vietii”.

„Daca acest lucru il recomanda pentru functia de manager a unui spital, atunci putem sa lasam tara asta si sa mergem sa lucram la sparanghel. Eu nu voi putea colabora cu un chelner pentru ca il cunosc foarte bine”, a mai spus edilul din Campeni.

Andres a precizat ca, in comparatie cu Gog, Calin Ilie Bodea a mai fost manager la Spitalul de Boli Cronice din Campeni, a lucrat ca inginer de mina, a fost secretar de stat la Ministerul Economiei, iar de la numirea sa in fruntea Spitalului Orasenesc Campeni unitatea functioneaza bine.

Autor