Certificatul de deces al actorului Costin Marculescu lamureste intreg misterul

Costin Marculescu a plecat din aceasta lume lasand multe semne de intrebare. Chiar cumnatul lui a spus ca nu crede ce spun medicii legisti. Actorul suferea de depresie si trecea printr-o perioada grea.

„Acum 4 ani, eu i-am chemat salvarea. Avea probleme cu inima. Lasase un bilet in casa in care spunea: in cazul in care mor, sa se ocupe de inmormantare Pepe si, daca nu raspunde Pepe, sunati-o pe Mara Banica. Avea tensiune mare, avea nevoie de tratament. N-a mers nici la spital. Nu l-am auzit vreodata sa ia tratament de inima. Poate acolo, in cada, i s-o fi ridicat tensiunea de la aburi. E posibil sa fi facut un infarct. Dar lucrurile astea le va stabili necrologul, de indata ce ii va face autopsia”, a declat Mara Banica.

O persoana din anturajul lui Costin Marculescu sustine ca exista o alta cauza a decesului, combinatia intre medicamente si alcool. „Nu consuma foarte des alcool, dar consuma. Si lua medicamente pentru atacuri de panica. Probabil o fi consumat un pic de alcool si in combinatie cu un medicament sau un atac de panica, i s-a facut rau si a facut infarct”, a declarat fosta iubita a lui Costin Marculescu.

Potrivit certificatului de deces obtinut de Spynews.ro,  afectiunea care a dus la moartea actorului este „insuficienta cardio-respiratoriu acuta”, respectiv infarctul. „Ca boli care au dus la provocarea acestuia, sunt mentionate miocardofibroza si ateroscleroza aorto-coronariana”, scrie sursa citata.

certificat de deces

Regretatul actor care a fost descoperit mort in cada, in noaptea de miercuri spre joi, urmeaza sa fie condus pe ultimul drum sambata, 13 iunie. Costin Marculescu va fi inmormantat la cimitirul Reinvierea din Capitala.

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al ziarului online fabricatinromania.infoEditor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.