Mesajul dubios postat de Costin Marculescu pe pagina de socializare acum ceva timp: ”Sper sa fie multa lume la mine la cimitir”

Costin Marculescu s-a stins din viata inainte de a implini 51 de ani. Actorul a fost gasit fara suflare in baia din apartamentul sau. Acum ceva timp, indragitul actor, a incercat sa-si puna capat zilelor.

La vremea respectiva a postat un mesaj alarmant pe pagina de socializare.

“Ei uite ca dusmanii mei si-au vazut visul cu ochii. De fapt, o sa-l vada in scurt timp. Costin Marculescu nu o sa mai fie. Sper sa fie multa lume la mine la cimitir la Bellu la cat bine am facut la lume si la cat am putut bucura spectatorii de teatru si telespectorii TV. Atat am putut”, este mesajul postat de Costin Marculescu, potrivit spynews

Actorul a trecut printr-o perioada extrem de grea, dar reusise sa mearga mai departe.

Dupa aproape cinci ani de cand a postat acel mesaj, Costin Marculescu s-a stins singur in apartamentul sau din Bucuresti. Langa el s-a aflat doar cel mai bun prieten al sau, cainele Max.

Citeste si articolul :   Ce se intampla cu femeia de 76 de ani care traieste singura cu o pensie de 15 lei? Ministrul Muncii: „Imi cer scuze, doamna!”

Fosta iubita a dezvaluit ca in ultima perioada, actorul era tot mai deprimat. Tot ea a spus Max era foarte atasat de Costin.

A fost ideea mea sa-l luam pe Max de pe strada pentru ca iubesc mult animalele si i-am zis sa adoptam catelusul asta impreuna, sa-l crestem, sa nu-l lasam in strada. Era doar el cu catelul.

El se simtea foarte abatut pentru ca nimeni nu-l mai ajuta nici pe plan financiar si… va dati seama, pe perioada pandemiei iti trebuie ca sa poti sa te descurci… Pe cand el… nu avea cine sa-l ajute.

Cine sa-l ajute? L-am mai ajutat eu cat am lucrat, l-am mai ajutat cu bani, ma duceam la Maxi, ii duceam mancare pentru catei, dar cat sa ajuti?”, a spus Cristina Canela, fosta iubita pentru Cancan

Autor