Costi Ionita rupe tacerea si spune adevarul despre ceea ce s-a intamplat la Survivor Romania 2021

Costi Ionita a fost eliminat de la Survivor Romania 2021. Artistul, in varsta de 43 de ani, a spus adevarul despre cum stau lucrurile in aceasta competitie .

Artistul a mentionat ca nu s-a amestecat niciodata in certuri si conflicte. Cel ce a facut parte din echipa Faimosilor a recunoscut ca nu crede ca ar mai participa la o asemenea competitie.

“Sa dormi in aer liber, sa nu ai decat un acoperis, sa misune soriceii, soparlele si tarantulele, e interesant…sa nu o o iei razna. trebuie sa te duci sa iti gasesti locusorul tau unde sa faci pipi, in jungla, la firul ierbii si mai veneau si astia micii. Foarte placut si interesant. Nu stiu daca as mai repeta-o, nu este pentru oricine, e bine sa treci prin asta. Daca acum vine cineva si imi spune ca vezi ca nu ai ce manca trei zile, e ok, ma descurc, “sunt survivor.”

Publicitate

Publicitate

Costi Ionita: “Conditiile sunt groaznice”

“Am iesit si eu un pic sifonat, am o mica compresie pe torace si ma apasa cand respir, dar ma refac repede ca stiu sa ma refac. Cand respir mai profund, banuiesc ca sunt niste muschi intercostali care nu mai stau bine, dar ii rezolv. Eu nu sunt un om pentru forta bruta. Mereu am dat ce am putut, nu m-am eschivat d ela probe, chiar daca nu sunt genul meu, dar am intrat si la bataie, la orice…Pana la urma e un joc si ne jucam, a fost fair-play. Toti sunt niste castigatori, conditiile sunt groaznice, e stres, foame, mizerie, e greu. n-ai sapun, n-ai nimic, ma spalam in mare de doua trei ori.N-aveam ce sa fac. Cand era cateo zi cand n-aveam acces, asta e…indepartam tantarii”, a declarat Costi Ionita, potrivit kanald

Autor

Autor: Drimboi Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al ziarului online fabricatinromania.infoEditor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.