Bucurie mare pentru Ilan Laufer. Sotia lui, Alina, a nascut gemeni.

Ilan Laufer este un tatic fericit.  Alina, sotia sa a nascut gemeni. Anuntul a fost facut de politician pe pagina sa de Facebook.

“Am devenit dublu tatic 😇 Alina a nascut in aceasta dimineata 🤱 iar acum cei mici se afla la incubator si Alina la terapie intensiva.

Ii multumesc lui Dumnezeu pentru acest miracol si ma rog in continuare sa ii aiba in paza.”, a scris politicianul pe pagina sa de Facebook.

In urma cu doar cateva zile, Ilan Laufer anunta ca Alina a fost internata de urgenta la spital dupa ce una dintre membrane s-a rupt si a inceput sa piarda lichid amniotic.

”Scumpa mea sotie Alina, a fost internata ieri de urgenta la spital, din cauza ca una dintre membrane s-a rupt si a inceput sa piarda lichid amniotic. Totul s-a petrecut foarte repede, am ajuns la camera de garda, Alina a fost preluata de personalul medical si, dupa 15 minute, am aflat ca va ramane internata in spital pentru cel putin doua saptamani.

Citeste si articolul :   Catalin Morosanu, din nou tata? Tocmai a facut marele anunt

Cu toate ca nu pot fi alaturi de ea din cauza regulilor foarte stricte din spital, Alina lupta in fiecare moment sa duca sarcina mai departe. Ma rog la Dumnezeu sa ii aduca acasa sanatosi pe toti trei. Ii puteti lasa un mesaj de incurajare Alinei chiar aici! Multumesc familiei pentru tot sprijinul si suportul acordat!”, scria atunci Ilan Laufer pe Facebook.

Autor