Ilan Laufer, mesaj disperat dupa ce sotia sa a ajuns de urgenta la spital: “Totul s-a petrecut foarte repede”

Sotia lui Ilan Laufer, Alina Laufer, a ajuns de urgenta la spital. Ilan Laufer este foarte ingrijorat si se roaga ca sotia sa sa-si revina.

Alina Laufer ,internata de urgenta la spital, probleme mari cu sarcina

Ilan Laufera posta un mesaj pe Facebook in care spune ca Alina a inceput sa piarda lichid amniotic si se lupta sa-si pastreze sarcina cu gemeni.

”Scumpa mea sotie Alina, a fost internata ieri de urgenta la spital, din cauza ca una dintre membrane s-a rupt si a inceput sa piarda lichid amniotic. Totul s-a petrecut foarte repede, am ajuns la camera de garda, Alina a fost preluata de personalul medical si, dupa 15 minute, am aflat ca va ramane internata in spital pentru cel putin doua saptamani.

Cu toate ca nu pot fi alaturi de ea din cauza regulilor foarte stricte din spital, Alina lupta in fiecare moment sa duca sarcina mai departe. Ma rog la Dumnezeu sa ii aduca acasa sanatosi pe toti trei. Ii puteti lasa un mesaj de incurajare Alinei chiar aici! Multumesc familiei pentru tot sprijinul si suportul acordat!”, a anuntat Ilan Laufer pe Facebook.

Alina Laufer este insarcinata cu gemeni

Alina Laufer este insarcinata cu gemeni dupa mai multe proceduri de inseminare. Aceasta mai are o fiica de 12 ani, dintr-o casatorie anterioara, cu artistul Jorge.

Citeste si articolul :   Cum au reactionat parintii lui Vlad Gherman dupa despartirea actorului de Cristina Ciobanasu

”Sunt fericita pentru ca mi-am gasit bona interna, nepaleza. A venit deja la noi. De vineri imi vin muncitorii care se vor ocupa sa zugraveasca camera copiilor, dam cu lavabila si pregatim din timp. O sa punem si tapet pe un perete. Inca ma gandesc la teme, am ajuns la stelute si norisori. Incerc sa fac o paleta de culori neutra. Sunt insarcinata deja in sase luni si jumatate”, spunea Alina Laufer cu ceva vreme in urma.

Autor