Anca Serea vrea sa fie mamica pentru a saptea oara

Anca Serea si sotul ei, Adi Sina, isi doresc si al saptelea copil. Potrivit noilor informatii, cei doi trec printr-o situatie mai grea, din punct de vedere financiar.

Anca Serea isi mai doreste un copil

Vedeta a marturisit in emisiunea lui Catalin Maruta ca al saptelea copil o sa vina in curand. Femeia este considerata o mama-eroina in showbiz, ea a nascut al saselea copil in urma cu un an.

„L-as mai face si pe-al saptelea si o sa il fac, cu siguranta. Imi doream sa fiu educatoare cand eram mica, de aici si dragostea asta pentru copii. Toate vecinele ma rugau sa am grija de cei mici si ma rasplateau cu o bomboana sau ceva dulce.

Daca este ceva de care imi e dor din viata dinainte de a avea copii este sa dorm. Acest lucru nu prea il mai fac acum”, a declarat Anca Serea pentru Pro TV.

Vedeta a vorbit despre copilaria sa

Citeste si articolul :   Daniela, mesaj emotionant pentru Culita. Faimosul revine in tara

“Am avut o copilarie foarte frumoasa. Am fost crescuta de bunica mea o buna perioada de timp, iar, cand am intrat la scoala, am mers la Tecuci. A fost o copilarie simpla, dar frumoasa. Mancam fructe si legume naturale, nespalate, fara griji”, a marturisit Anca Serea.

„Ne dorim si al saptelea copil, dar deocamdata este devreme. Nu vreau sa fie o surpriza pentru nimeni si, ca de fiecare data, las acest capitol deschis.

Cat despre adoptie, cred cu tarie ca este cel mai frumos gest pe lume sa salvezi viata unei mogaldete care, fara vina, se afla intr-o situatie pe care nimeni nu si-ar dori-o … Pastrez acest gand pentru mine deocamdata.”, a spus Anca Serea pentru avantaje.ro

Probleme financiare pentru Anca Serea si Adu Sina

Anca Serea are o datorie de 2.136 de euro, motiv pentru care se confrunta si cu o dobanda. Potrivit contractului, vedeta are de platit 3.642 de euro, iar sentinta ar fi executorie. Cei doi soti amai au  de platit si 3.400 de euro, din cauza unui credit luat in anul 2016, potrivit cancan.ro.

Autor