Smiley si Gina Pistol, mai indragostiti ca niciodata: “Va fi bine…

Gina Pistol si Smiley traiesc o poveste frumoasa de dragoste care tine de 3 ani, dar discreta si departe de ochii curiosilor. De curand Smiley a postat o fotografie cu Gina Pistol, intr-un cadru de poveste.

Postarea a strans peste 70.000 de likeuri si mii de comentarii de la fani. “Va fi bine”, a scris Smiley, in dreptul pozei cu el si Gina.

View this post on Instagram

va fi bine!

A post shared by smiley_omul (@smiley_omul) on

Prezentatoarea show-ului Asia Express a povestit intr-un interviu despre relatia dintre ea si Smiley.

„Faptul ca noi am ales de la inceput sa nu ne expunem si sa nu vorbim despre noi doi nu inseamna ca am intampinat obstacole. A fost alegerea noastra, noi ne traim relatia departe de ochii lumii. Noi ne afisam, doar ca nu o facem prin fata bliturilor…Nu ne ascundem!”

Gina Pistol are 38 de ani si s-a impus in showbiz cu acest nume. Smiley pe numele lui real, Andrei Maria nu a stiut mult timp ca pe iubita sa, in buletin, o cheama de fapt Georgeta. Aceasta a absolvit un liceu de arte si meserii si apoi viata grea a obligat-o sa se angajeze ca vanzatoare la un chiosc in Rosiorii de Vede.

„Acasa, pe terasa, cu un vin, stand de vorba. Pentru mine e foarte important sa comunic cu omul de langa mine. Apoi, pe mine ma distreaza foarte tare ca Gina e foarte ordonata, chiar foarte, iar eu nu sunt. Cateteodata mai fac eu ceva, mai las intentionat cate un pahar, cate o farfurie pe undeva si astept si o vad, hop, pac! Se duce imediat si strange! Fara reprosuri. Mi se pare amuzant… si mai sunt scene, dar e foarte complicat sa iti explic.”, a dezvaluit Smiley despre Gina.

Autor

Citeste si articolul :   Laura Cosoi, fosta iubita a lui Smiley, prima reactie dupa ce Gina Pistol a nascut o fetita