Viorica Dancila, adevarul despre Liviu Dragnea

Viorica Dancila, fostul premier al Romaniei, a decis sa acorde un interviu pentru A7TV. Fostul presedinte al PSD a raspuns la intrebari legate de perioada cand conducea Guvernul. De asemenea, Danvila a facut dezvaluiri despre relatia cu Liviu Dragnea.

Ce a raspuns Viorica Dancila cand a fost intrebata daca respecta exact deciziile lui Dragnea.

”Nu este adevarat acest lucru. Cei care au lucrat, as spune si impotriva partidului si impotriva Guvernului pe care l-am condus, au cautat sa isi justifice intr-un fel actiunile lor si atunci au venit cu lucruri care nu sunt conforme cu realitatea. Cei care m-au acuzat, in primul rand Paul Stanescu, cei care au facut aceste acuzatii, cum ar fi intelegerea cu presedintele Klaus Iohannis.

Atat el cat si Marcel Ciolacu si altii au fost oamenii care au stat alaturi de Liviu Dragnea si cand mergeau la vanatoare si la sprit, acolo unde spuneau ca nu era loc pentru femei. Ei erau cei care discutau cu Liviu Dragnea de cele mai multe ori. Plecau in Delta, in diferite locuri. Eu nu am participat la astfel de activitati. Eu discutam cu Liviu Dragnea, eu in calitate de prim-ministru, Liviu Dragnea in calitate de presedinte de partid”, a declarat Viorica Dancila.

Citeste si articolul :   Clotilde Armand, un nou scandal: ”Exista o mare provocare"

Viorica Dancila: “Nu am fost marioneta”

”Am fost premierul Romaniei si nu am fost marioneta absolut a nimanui”, a mai spus fostul presedinte al PSD.

Publicitate

”Cred ca alaturi de Liviu Dragnea au fost oameni care au vrut sa isi arate atasamentul fata de lider si au dezinformat foarte mult. Multi din partid au fost si sunt yes-mani, oameni care nu au personalitate, oameni care isi schimba seful si in fata fiecaruia dintre noi au avut acelasi comportament”, a mai afirmat fostul premier al Romaniei.

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Petre

Petre este editor al ziarului online fabricatinromania.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.