Filme infricosatoare care ar fi fost blestemate

Rosemary’s Baby. Exorcistul. Annabelle. Acestea sunt doar cateva dintre filmele de groaza a caror productie ar fi fost afectata de intamplari ciudate.

Aceste relatari de la distributie, regizori si membri ai echipajului – care includ incidente care au avut loc dupa lansarea filmului.

Rosemary’s Baby (1968)

Producatorul lui Rosemary’s Baby, William Castle, a fost convins ca racitorul din 1968 al lui Roman Polanski a fost blestemat.

Publicitate

Dupa lansarea filmului, el a fost internat cu pietre la rinichi si, dupa ce a experimentat halucinatii in timpul experientei sale aproape de moarte, a sustinut ca a vazut personajul principal al filmului abordandu-l cu un cutit. Anul urmator, sotia lui Polanski, Sharon Tate, a fost ucisa in uciderea familiei Manson.

Exorcistul (1973)

Clasicul de groaza nominalizat la premiul Oscar al lui William Friedkin, „Exorcistul”

Vedeta filmului Ellen Burstyn a detaliat un incident terifiant in care un incendiu a ars la pamant majoritatea platoului de filmare a filmului de groaza din 1973.

Citeste si articolul :   Cele mai bune filme de vizionat in 2021

In ciuda faptului ca a distrus interioarele care infatiseaza casa familiei MacNeil, a lasat cumva dormitorul posedatului Regan (Linda Blair) inexplicabil neatins.

The Omen (1976)

Filmul a fost afectat de o multime de incidente teribile: – Actorul principal Gregory Peck si scriitorul David Seltzer se aflau in avioane care au fost lovite de fulgere.

Cascadorul care statea in locul lui Peck in timpul faimoasei scene cu caini furiosi a fost de fapt atacat de Rottweileri care au muscat echipamentul de protectie pe care il purta.

Un zoolog pe platou pentru a imblanzi babuinii a fost ucis de un leu a doua zi dupa ce si-a finalizat munca.

Cel mai tragic, insa, dupa finalizarea filmarilor, regizorul de efecte speciale John Richardson si asistenta sa, Liz Moore, au fost implicati intr-un grav accident de masina.

Moore a fost decapitat intr-un incident care a semanat cu una dintre cele mai tulburatoare scene ale Omului.

Poltergeist (1982)

Se spune ca „Poltergeist” a fost afectat de numeroase evenimente terifiante de pe platourile de filmare.

Citeste si articolul :   Tristete pentru elevii din clasele terminale

Copilul vedeta Oliver Robbins a sustinut ca aproape a murit dupa ce a fost „sufocat de bratele papusii malefice” din filmul Poltergeist din 1982.

La cativa ani dupa lansarea filmului, tanare actrita Heather O’Rourke a murit de stop cardiac si soc septic cauzat de o stenoza intestinala diagnosticata gresit. Avea 12 ani.

The Conjuring (2013)

Vera Farmiga, care a interpretat-o ​​pe Lorraine Warren, investigatoarea paranormala din viata reala in The Conjuring, a fost atat de nelinistita in ceea ce priveste realizarea filmului, incat a lasat scenariul in afara casei sale.

In ciuda acestui fapt, intr-o dimineata s-a trezit gasind trei bare oblice pe ecranul laptopului. Totusi, cel mai neobisnuit lucru s-a intamplat atunci cand familia a carei viata reala care bantuie filmul se bazeaza a vizitat platoul. Cei de pe platou au sustinut ca o „rafala ciudata de vant” i-a urmat oriunde s-au dus.

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Vlad Patru

Vlad este editor al ziarului online http://fabricatinromania.info, având o experienta de aproximativ 3 ani în televiziune, fiind editor imagine pentru TeleShop 24. De asemenea este pasionat de arta și film, tehnologie și psihologie.