Cum reactioneaza un copil de un an cand isi revede dupa mult timp tatal, medic la un spital cu cazuri grave de coronavirus

Moment emotionant pentru un medic din Arkansas, SUA, care lucreaza intr-un spital destinat cazurilor grave de coronavirus si nu si-a mai vazut copilul de mai multe zile.

Omul nu numai ca sta departe de casa si trebuie sa conduca o ora pentru a ajunge la familia sa, dar restrictiile impuse in lupta cu raspandirea acestui virus Sars Cov2 trebuie respectate, astfel ca el nu mai locuiste temporar cu sotia si copilul sau.

Momentul in care barbatul trebuie sa plece din nou la spital, pentru a trata bolnavi, nu il bucura deloc pe fiul sau de numai un an care s-a asezat in genunchi in fata usii de sticla, pentru ca numai asa se pot vedea, si a dat “noroc” cu tatal sau prin geam.

Cei doi au pus mana pe usa din geam si se uita atent unul la celalalt.

Totul a fost surprins intr-o fotografie de mama copilului, Alyssa Burks, si, apoi, postata pe o retea de socializare.

Citeste si articolul :   Apelul autoritatilor, ignorat - romanii au luat cu asalt granitele. "Am realizat ca nu lupti aici doar cu epidemia de Covid-19, ci cu indolenta, nesimtirea si lipsa de respect a celor ce au intrat in tara.

Intrebata de prietenii virtuali daca poza poate fi distribuita mai departe, femeia a raspuns: “Sigur ca da. Poate asa vom incuraja mai multi oameni sa stea acasa”.

Autor