Mirela Vaida, prima declaratie despre asistenta Emily Burghelea: “A incalcat niste reguli foarte grave”

Emily Burghelea, asistenta de la „Acces Direct” si-a dat demisia chiar in timpul emisiunii. Gestul sau a lut prin surprindere pe toata lume. Motivul invocat de Emily Burghelea este ca nu mai poate sa ascunda adevarul despre situatia dintre Vulpita si Viorel. Tot ea a mai spus ca postul de televiziune ascunde drama traita de Veronica alaturi de Viorel.

Mirela Vaida primele declaratii

Mirela Vaida a trebuit sa tina si locul lui Emily.

„Mi-e dor de ea, fata nebuna, ce sa-i ceri? La tinerete faci prostii. Trebuie sa fac treaba ei pana voi avea alta asistenta. Cel mai probabil si maine tot eu voi anunta. O sa va spun mai tarziu si unde a plecat.”, a spus Mirela Vaida in direct.

„Am tinut foarte mult la aceasta fata. Mi-a fost ca o fiica. O iubesc in continuare. La 21 de ani mai faci si prostii. (…) Va spun eu de ce (n.r. si-a dat demisia). Emily a facut ceva ce nu trebuia sa faca niciodata. A incalcat niste reguli foarte grave. Ea a facut un gest necugetat si cand si-a dat seama de treaba asta, a facut o sceneta.”, a mai declarat Vaida.

Citeste si articolul :   Care au fost si cum s-au incheiat cele mai grave pandemii din istoria omenirii

Emily Burghelea face acuzatii grave la adresa postului de televiziune

„Mirela, tu stii ca Viorel o agreseaza pe Veronica si noi trebuie sa ne facem ca ploua? Eu nu pot sa trec peste chestia asta. Chiar nu pot sa trec. A plans la mine inainte de emisiune. Eu nu pot…

Chiar nu pot, Mirela, pentru ca stiu cum e cu chestia. Imi este foarte mila de ea, vreau sa o iau la mine acasa, sa stea la mine”, a mentionat Emily la finalul emisiunii.

Autor