Badalau, un nou atac la adresa Diasporei: “Au venit in tara si a trebuit sa-i tratam pe banii nostri”

Niculae Badalau, senator PSD,  a lansat un nou atac la adresa romanilor care s-au intors in tara in timpul pandemiei de coronavirua. El spune ca multi dinte cei care s-au in tara au avut contracte de munca si asigurari de sanatate, astfel ca au fost tratati pe banii romanilor.

Senatorul este cunoscut pentru replicile acide la adesa Diasporei.

„Sa nu fiu rau, eu vreau sa spun ca nu sunt mai rau decat cei care au vanturat placuta suedeza vis-a-vis de PSD (numar de inmatriculare al unui roman din Suedia, cu un cuvant obscen la adresa PSD, n.r.). Si aia a parut la toata lumea drept o campanie originala si foarte buna. Haideti sa fim seriosi cu povestile astea, unii din presa voiau sa lipeasca o eticheta, ca am fost la o petrecere la care un domn s-a gandit sa cante minunea aia, doua fraze, e povestea lui, nu a mea”, a declarat Nicolae Badalau pentru Digi24.

In mediul online a aparut  o filmare in care senatorul PSD dansa la un eveniment pe o manea in care solistul canta „Sa vina Diaspora, ca noi ne p***m pe ea”.

Tot senatorul PSD a mai facut o alta declaratie acida la o conferinta de presa in toamna lui 2019, cand a declarat ca este „o nebunie” sa se mareasca numarul parlamentarilor de Diaspora, in alte tari fiind 700.000 de romani cu domiciliu in strainatate, restul pana la trei-cinci milioane fiind „fetele alea de le duc astia”. Senatorul si-a cerut apoi scuze pentru aceasta declaratie.

Citeste si articolul :   Politia: Data poate fi modificata pe o Declaratie, daca motivul si traseul deplasarii raman aceleasi

„Eu am spus foarte clar, sunt 700.000 de oameni cu contracte de munca. Si acest lucru s-a vazut acum prin exodul mare, neavand contracte de munca nu aveau nici asigurari restul, despre asta am povestit.

Regret aceste declaratii, cu toate ca sunt corecte, ca sunt doar 700.000 de romani care au contracte de munca si asigurari medicale in strainatate, restul muncesc la negru si au venit in tara si a trebuit sa-i tratam pe banii nostri”, a mai spus Badalau.

Autor