Pepe, distrus de pandemie: “Am pierdut tot!”

Pepe, ca toti artisii de altfel, a fost profund afectat de pandemia de coronavirus. Artistul a povestit ca a pierdut aprope tot pentru ca, pe langa concertele anulate, a fost obligat sa isi inchida toate afacerile.

Pepe, distrus de pandemie: “Am pierdut tot!”

Artistul spune ca si-a anulat concertele de mult si nu asta este ingrijorarea sa principala, ci faptul ca toate afacerile sale nu mai functioneaza in acest moment din cauza epidemiei de coronavirus.

”Abia astept sa se termine si sa incercam sa reparam ce s-o strica in toata aceasta perioada. Chiar daca suna rau, concertele au fost si sunt ultima grija. Am amanat concerte si le-am reprogramat cu mult inainte sa nu mai fie voie. Asa mi s-a parut responsabil. Si tot asa, am inchis si gradinita si salonul. Am zis ca nu are nici un sens sa riscam si sa ajungem la altele.

In aceste conditii nu stiu cat s-a pierdut financiar in aceasta perioada fiindca nu am facut calculul, dar s-a pierdut tot. Cand s-o relua treaba, vedem ce si cum. Pana atunci insa… #stamacasa”, a declarat Pepe potrivit huff.ro

Citeste si articolul :   Putem merge sa cumparam miel de Paste? Precizari importante de la Politia Romana

Acum Pepe canta online pentru fanii sai pentru a le usura putin situatia si a le face o bucurie. Este foarte incantat de faptul ca se poate intalni cu trupa sa chiar si online pentru a face repetitii.

“Si inainte de toata treaba asta ma intalneam cu prietenii mei online insa acum avand mai mult timp o fac mai des, macar o data pe saptamana. Inainte sa se blocheze tot chiar am apucat sa facem niste repetitii online cu aproape toata trupa. Am observat ca incep sa se adune din ce in ce mai multi ceea ce nu poate decat sa ma bucure.

Autor