Pepe, gest emotionant pentru Costin Marculescu! Ce a facut artistul la biserica

S-a stins Costin Marculescu. Actorul a fost iubit de multa lume. Dupa aflarea vestii, prietenii si apropiatii lui au venit sa-i aprinda cate o lumanare si pentru a-si lua „ramas-bun” de la artist.

Pepe este profund afectat dupa primirea vestii ca actorul Costin Marculescu a murit. Artistul spune ca inca nu crede ca Marculescu nu mai exista

Pepe a impartit multe momente frumoase imreuna cu regretatul artist.

„Nu imi gasesc cuvintele, va zic sincer. Nici nu stiu ce as putea sa spun… Adica am si eu intrebari cu mine, despre Costin. Ma intreb de ce acum… Ma intrebe de ce s-a intamplat. Sunt foarte indurerat si in acelasi timp nu imi vine sa cred. Neg sa cred ca a murit Costin”

pepe la biserica

Astazi, dupa ce a aflat vestea trista, Pepe a venit la biserica in care actorul a fost dus pentru a-si lua „ramas-bun”. Cantaretul a venit  cu o cununa imensa de flori rosii, prin care-si exprima sentimentele profunde de regret, potrivit Spynews

pepe 2

Cantaretul spune ca a aflat de la Dan Capatos „Mi-a zis Capatos aseara. Eu nu m-am uitat la televizor. Am vazut ca primesc telefoane peste telefoane. Am avut un soc”.

Citeste si articolul :   Premierul anunta ca mareste pensiile in toamna

„Mi-a zis de multe ori, Pepito, cand o sa mor tu si Mara o sa va ocupati de inmormantarea mea. Nu il luam in seama, va dati seama”, a mai spus cantaretul.

Sora lui Marculescu, ingenunchiata de durere la priveghi

Primii care au venit la slujba de pomenire au fost membrii familiie, sora, care este devastata de durere pentru pierderea suferita, tatal si nepoata lui Marculescu.

Pe langa membrii familiei, la slujba de pomenire a lui Costin Marculescu au luat parte si cei mai apropiati prieteni, printre care Mara Banica, Oana Roma si Mihai Mitoseru. Fiecare dintre acestia si-au prezentat omagiile pentru dragul lor prieten care si-a gasit mult prea brusc sfarsitul.

Autor