Cand va fi inmormantat Costin Marculescu. Sicriul a fost depus la capela bisericii „Sfantul Gheorghe Nou”

Trupul neinsufletit al lui Costin Marculescu a fost depus la capela bisericii Sfantul Gheorghe Nou din Bucuresti, aici va sta pana sambata, atunci cand va fi inmormantat alaturi de mama si bunica sa.

Dupa 3 zile in care nu l-a mai vazut nimeni, actorul a fost gasit mort in apartamnetul sau. Trupul a fost descoperit noaptea trecuta in stare de putrefactie.

Actorul se astepta ca acest lucru sa se intample, in urma cu 3 ani s-a simtit foarte rau, lasand un bilet in care era specificat ca si-ar dori ca de funerariile sale sa se ocupe Pepe sau Mara Banica.

“Acum 2-3 ani am chemat SMURD pentru ca a avut o tensiune extrem de mare, intrase in panica, lasase doua numere de telefon: al lui Pepe si al meu, in cazul in care se intampla ceva.

Cand s-a facut bine, eu am stat pe toata perioada cu el acolo, si i-am zis, saracul: «ma, dar tu ai innebunit? Cum sa lasi numerele astea sa le scrii?» si a zis ca: «nu, domnule, ca daca pateam ceva sa ma inmormantati voi«.

El are un tata foarte, foarte in varsta, din ce stiu eu si o sora. O sa vedem de maine incolo ce. Va trebui inmormantat cumva si va trebui sa vorbim cu familia sa vedem de ce au nevoie. Eu sunt socata efectiv”, a spus Mara Banica.

Citeste si articolul :   Doliu in PSD. Partidul a pierdut o adevarata legenda

Potrivit fanatic.ro, trupul lui Costin Marculescu a fost dus la INML, pentru autopsie, iar cauza mortii se pare ca ar fi un infarct. De la Institutul de medicina legala, sicriul cu trupul neinsufletit al lui Costin Marculescu a ajuns la capela bisericii ”Sfantu Gheorghe Nou” din Bucuresti, unde va sta pana sambata, atunci cand va avea loc inmormantarea.

Autor