Uzina Dacia anunta ca reia progresiv activitatea

Activitatea de fabricatie derulata pe platforma industriala Dacia de la Mioveni va fi reluata progresiv, incepand de marti, potrivit unui comunicat al companiei.

Potrivit unui comunicat transmis de companie, au fost implementate masuri pentru a relua progresiv activitatea de fabricatie derulata pe platforma industriala Dacia de la Mioveni.
Astfel, de marti, activitatile de productie ale celor doua uzine vor fi reluate pe baza de voluntariat.

„Uzina Mecanica si Sasiuri este pregatita sa redemareze activitatea in echipa redusa de lucru. Uzina Vehicule va relua productia in departamentul Presaj, in doua schimburi. Din data de 4 mai, vor redemara activitatile ambelor uzine”, se arata in comunicatul citat.

In document se precizeaza ca pe tot parcursul perioadei in care activitatea de productie a fost intrerupta au fost definite si aplicate masuri pentru a proteja angajatii in perspectiva revenirii acestora la lucru, iar acestea vor fi aplicate in mod riguros.

Publicitate

„Angajatii vor fi informati despre necesitatea respectarii masurilor luate pentru protejarea sanatatii lor si a colegilor. Inca de la debutul crizei pandemice, generata de noul virus COVID -19, Groupe Renault Romania s-a asigurat sa ia masuri adaptate de protectie pentru ansamblul angajatilor din toate sediile unde isi desfasoara activitatea”, se arata in comunicat.

Citeste si articolul :   Scandal fara precedent: "Acum sunteti de parte lor, aveti un comportament absolut despotic, dezgustator si rusinos"

Automobile Dacia, cea mai mare companie din Romania, a oprit activitatea la uzina de la Mioveni, la jumatatea lunii martie, ca masura preventiva in conditiile pandemiei de coronavirus.

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Petre

Petre este editor al ziarului online fabricatinromania.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.