Numarul persoanelor retinute dupa bataia de la Sacele s-a dublat

Numarul persoanelor retinute dupa bataia de la Sacele, judetul Brasov, s-a dublat, ajunand la 16.

Potrivit purtatorului de cuvant al Politiei Brasov, Nadia Olaru, numarul de persoane retinute a ajuns, luni, la 16.

„Politistii brasoveni au continuat cercetarile intr-un dosar penal disjuns, instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe langa Judecatoria Brasov sub aspectul savarsirii infractiunilor de incaierare si tulburarea ordinii si linistii publice. Astfel, a fost probata activitatea infractionala a inca 8 persoane, acestea fiind retinute pentru 24 de ore. Toate cele 16 persoane au fost introduse in Centrul de Retinere si Arestare Preventiva al Inspectoratului de Politie Judetean Brasov”, a spus Olaru.

Publicitate

In prima faza, opt persoane au fost retintute pentru tentativa de omor, incaierare si tulburare in urma scandalului din Sacele. Scenele violente au ajuns si in spatiul public, fiind postate pe Facebook. Pe filmare se vede o masina intrata in cativa oameni, dupa care este atacata cu bate sau lopeti. In imagini apar si cativa politisti care se intreaba daca sa intervina sau nu.

In incaierare mai multe persoane au fost ranite, dar nu au avut nevoie de spitalizare.

Spiritele s-au calmat dupa ce politistii au tras focuri de avertisment.

In toiul noptii, politistii au facut si retineri.

In urma probatoriului administrat, 8 persoane au fost retinute si s-a deschis un dosar penal in care se fac cercetari pentru tentativa la omor, incaierare si tulburarea ordinii si linistii publice, instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe langa Tribunalul Brasov.

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Petre

Petre este editor al ziarului online fabricatinromania.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.