Fostul presedinte al Barcelonei a vorbit despre viata din inchisoare: Carantina mi se pare paradis

Fostul presedinte al echipei FC Barcelona, Sandro Rosell , care a petrecut 643 de zile dupa gratii, dupa ce a fost condamnat din cauza unor nereguli in vanzarea drepturilor de televizare ale nationalei Braziliei si alte nereguli la un contract de sponsorizare, a dezvaluit cum e viata in carantina.

Sandro Rosell, fostul presedinte al echipei FC Barcelona din perioada 2011 – 2014, a ajuns la inchisoare din cauza unor nereguli in vanzarea drepturilor de televizare ale echipei nationale a Braziliei si alte nereguli la un contract de sponsorizare cu Nike. Acesta a petrecut doi ani dupa gratii, fiind eliberat in urma cu un an, aprilie 2019.

Fostul oficial a oferit un interviu publicatiei din Spania Mundo Deportivo, acolo unde a dezvaluit cat de greu a fost in inchisoare. Primele clipe l-au marcat pe Sandro Rosell.

Publicitate

„Mi-amintesc ca atunci cand am ajuns la penitenciar ne-au dat patru prezervative si patru cutii de vaselina. Sicer, am fost cam ingrijorat. In inchisoare ori mori pe interior, ori iesi mai puternic. Acum, carantina mi se pare paradis spre deosebire de cei doi ani petrecuti dupa gratii. Am spatiu, nu o celula de 12 metri patrati. Sunt cu familia, mancarea e buna, am toaleta separat, sunt in contact cu lumea, ceea ce in ultimii doi ani nu a fost posibil”, a spusSandro Rosell, fost presedinte FC Barcelona, potrivit Mundo Deportivo.

Rosell a mai declarat ca daca nu era presedintele Barcelonei nu ar fi ajuns niciodata dupa gratii. Acesta sustine ca pozitia din fruntea clubului blaugrana i-a atras toate problemele.

„Am avut 72 de verificari fiscale din momentul in care am fost ales presedintele Barcelonei. Pana in acel moment nu am avut nici macar o inspectie financiara. Este asta o coincidenta?”, a mai spus Sandro Rosell.

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Petre

Petre este editor al ziarului online fabricatinromania.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.