Bataie pe strada la Copsa Mica, in judetul Sibiu: Noua persoane implicate

Noua persoane s-au luat la bataie, luni seara, pe o strada din orasul Copsa Mica, judetul Sibiu. A fost nevoie de interventia mascatilor pentru a calma spiritele.

Politistii din orasul Copsa Mica au fost solicitati sa intervina pe strada 1 Decembrie, pentru aplanarea unui conflict intre mai multe persoane.

Pentru ca scandalul sa nu degenereze, au intervenit mai multe echipaje de politisti, inclusiv din cadrul Serviciului de Actiuni Speciale Sibiu, jandarmi din cadrul Gruparii de Jandarmi Mobile Brasov si politisti locali.

Din primele cercetari, scandalul a izbucnit din cauza unor neintelegeri mai vechi si a consumului de alcool, intre noua barbati, cu varste cuprinse intre 25 si 45 de ani.

„Cei implicati s-au agresat reciproc. Din fericire, nicio persoana nu a necesitat interventia echipajelor medicale”, a spus Elena Welter, purtatorul de cuvant al Politiei Sibiu.

Fortele de interventie reusit sa restabileasca ordinea publica, cei implicati parasind zona in scurt timp de la aparitia oamenilor legii.

Citeste si articolul :   Mama lui Iancu Sterp spune adevarul dupa finala Survivor Romania: ”Tatal copiilor mei..."

In acest caz se fac verificari si se vor aplica masuri legale.

Autor