Scandal mare in PSD. S-a lasat cu demisii

Scandal mare in PSD. S-a lasat cu demisii. Liderii Partidului Social Democrat s-au reunit, luni, in sedinta Consiliului Politic National, o sedinta de analiza a rezultatului de la alegerile locale. Fiecare organizatie discuta cu conducerea centrala rezultatul obtinut. La sedinta organizata in sistem de videoconferinta nu a participat liderul PSD Vrancea, Marian Oprisan, sustin surse din partid.

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, ar vrea sa scape de Oprisan dupa ce baronul PSD a pierdut alegerile pentru sefia Consiliului Judetean Vrancea. Oprisan ar urma sa fie tras pe linie moarta si inlocuit din fruntea organizatiei PSD Vrancea. Ciolacu i-ar fi cerut demisia, dar baronul a refuzat.

Planul lui Opriasn

Baronul PSD si-ar fi dorit un loc in Parlament, model pe care vor incerca sa il urmeze mai multi lideri ai partidului care nu au reusit sa castige un loc in administratia locala la alegerile din 27 septembrie.

Cu toate acestea, Marian Oprisan a fost demis din functia de presedinte al organizatiei PSD Vrancea, dupa ce a refuzat sa demisioneaze. Marcel Ciolacu si-a asumat interimar functia.

Citeste si articolul :   Franta, eliminata din Lista Galbena. Ce tari au ramas

La sedinta social democratilor, a fost schimbat si Niculae Badalau de la sefia organizatiei PSD Giurgiu, dupa rezultatul prost de la locale. Badalau a fost inlocuit de finul sau, Marian Mina.

Scandal mare in PSD.

Lista neagra din PSD. Exceptie – Gabriela Firea

Mai multi lideri de organizatii judetene si-ar putea pierde functia de conducere de la varful filialelor, dupa alegerile locale.

Printre acestia se numara Gabriela Zetea (PSD Maramures), Felix Stroe (PSD Constanta), Mihai Fifor (PSD Arad), Marius Dunca (PSD Brasov) sau Ioan Darzu (PSD Alba).

De asemenea, nu sunt excluse schimbari si in structura de vicepresedinti. Printre cei care se afla in conducerea centrala a partidului si au pierdut alegerile locale sunt Gabriel Zetea, care a pierdut la Maramures functia de presedinte de CJ si Decebal Fagadau, primarul invins al Constantei.

Gabriela Firea scapa de sanctiuni, chiar daca a pierdut alegerile din Bucuresti. Conducerea partidului considera rezultatul din Capitala bun, iar Firea va fi rasplatita cu un loc in Senat.

Citeste si articolul :   Coronavirus: Numar urias de decese. 5.593 cazuri noi in Romania