Noemi si Mihai Mitoseru, din nou impreuna. Andreea Mantea a dat vestea

Mihai Mitoseru si Noemi au divortat acum noua luni. Potrivit anuntului facut de Andreea Mantea, cei doi s-ar fi impacat si formeaza iar un cuplu.

Andreea Mantea a anuntat in direct ca Mihai Mitoseru este iar cu Noemi, femeia cu care avea o relatie de peste 13 ani. Cei doi au divortat in luna noiembrie 2020, dar se pare ca sufereau dupa ce luasera aceasta decizie.

„Am inteles ca s-a impacat cu sotia. Felicitari! Ma bucur de tine, Mihai, si mai stai si tu pe acasa ca sa nu va despartiti”, a spus Andreea Mantea, invitata la Teo Show.

Mihai Mitoseru a dezvaluit adevarata cauza a divortului

„13 ani inseamna o viata intreaga. E greu, cel mai nasol e ca nu exista un motiv real, nici noi nu stim exact de ce ne-am despartit. Banuiesc ca faptul ca am fost fiecare cu treaba lui in ultima perioada… ea sta 20 de ore la munca, eu sunt plecat tot timpul cu filmari sau spectacole.

Asta a fost principala problema. Suntem si orgoliosi, si Raci amandoi, niciunul nu lasa de la el. Ce-o vrea Dumnezeu… Eu cred ca cel mai bun lucru pe care l-am facut a fost sa o invit la divort”, a spunea Mihai in toamna anului trecut.

Citeste si articolul :   O femeie de 80 de ani isi creste singura stranepotii pe care nu i-au vrut nici parintii, nici bunicii

Camelia Mitoseru spera intr-o impacare.

„Voi stiti ca eu nu stau cu ei! Eu ma duc atunci cand ma cheama, cand vin la mine sau cand ne intalnim pe undeva. Dar si mie mi-au lasat impresia ca se iubesc foarte tare. Parerea mea este ca si acum se iubesc….

Asa o fi soarta lui, ca fiecare avem o soarta. Eu simt ca ei se impaca. Vor divorta, pentru ca vor amandoi asta, iar apoi, fiecare va vedea cat de rau este fara celalalt. Sa se duca! S-ar putea dupa aceea sa se impace. Sunt foarte afectata.”, spunea mama lui Mihai, anul trect.

Autor