Guvernul va da azi o noua ordonanta militara. Masuri speciale pentru inca un oras. Anuntul facut de Ludovic Orban

Premierul Ludovic Orban a anuntat ca in cursul zilei de sambata va fi prezentata o noua ordonanta militara, dupa o intalnire de lucru cu ministrul de Afacerilor Interne, Marcel Vela, cu privire la masurile de combatere a raspandirii virusului Covid-19.

”Am evaluat situatia si am pregatit elementele pentru noua ordonanta militara ce va fi prezentata de echipa de la MAI in cursul zilei de astazi. Practic e aproape in forma finala ordonanta”, a spus Orban.

Mai multe detalii despre aceasta noua ordonanta militara vor oferi Ministrul Afacerilor Interne, Ion Marcel Vela si secretarii de stat Bogdan Despescu si Raed Arafat, care vor sustine o declaratie de presa, la sediul Ministerului Afacerilor Interne.

Premierul a anuntat masuri speciale in cazul Tandarei, acolo unde zeci de persoane au fost infectate cu coronavirus dupa ce s-au intors din strainatate.

„Acolo au venit foarte multe persoane din tari care au intrat in zona rosie de curand si se vor lua masuri speciale. Vor fi prezentate de Ministerul de Interne in cursul zilei de sambata”, a mai decalrat Ludovic Orban, potrivit stirileprotv.ro.

Autor