Roxana rupe tacerea si spune adevarul despre divortul de Liviu Guta.

Liviu Guta si sotia lui Roxana au decis sa divorteze, dupa doar un an si trei luni de la casatoria civila. Artistul a fost invitat la o emisiune TV si a vorbit despre experienta pe care a avut-o cu sotia sa.

Roxana a decis ca trebuie sa aduca lumina in acest caz.

Liviu a declarat ca a ajuns la capatul puterilor si nu mai poate continua mariajul cu Roxana, pentru ca lucrurile s-au distrus intre ei din cauza femeii, pe motiv ca este mult prea geloasa, agresiva verbal si nu ii acorda deloc intelegere.

Sotia lui nu a mai tacut si a spus ca nu i se pare corect ca rufele sa fie spalate in public, asa cum a facut sotul ei.

Publicitate

„Mie mi se pare ca subiectul nu trebuia sa ajunga la TV. Nu asa se spala rufele. Nu as putea sa-l denigrez pentru ca asa a fost cu bune, cu rele, a fost sotul meu, inca e sotul meu si nu as vrea sa se ajunga la alte discutii care nu-si au rostul. Am gresit amandoi, dar el nu recunoaste. Vreau sa fac niste precizari. El se contrazice cu multe chestii”, a spus Roxana.

Aceasta a marturisit ca niciodata nu i-a interzis lui Liviu sa-si vada copiii si nu a vorbit de rau despre ei, pentru ca intelege ca au nevoie si de tata si nu si-ar fi permis sa faca astfel de gesturi.

“In legatura cu copiii nu i-am interzis. Un barbat care isi iubeste copiii, un tata nu tine cont de nimic, nici de femeia de langa el. Nu puteam sa-i spun sa nu mai vorbeasca cu ei sau cum se specula ca el le cumpara copiilor si pe mine ma deranja. Eu nu sunt omul care sa faca asa ceva, cum zice el. Urat? Nu am vorbit urat la adresa copiilor lui. Stiti cand am vorbit? Nu am putut sa zic urat. Noi am vrut sa facem un copil . Probabil s-a simtit lezat. Nu a facut nimic, asta e problema.”, a declarat Roxana.

Tanara a marturisit ca a cerut ajutorul psihologului dupa cearta cu Liviu. Totodata, Roxana a recunoscut ca au gresit amandoi.

Citeste si articolul :   Claudia Patrascanu, acuzatii grave la adresa mamei lui Gabi Badalau: „Imi lua banii..."

„O singura data ne-am certat a plecat la mama lui la Brasov o saptamana. S-a intors, am avut niste discutii, eu am mers la psiholog, trebuia si el sa vina cu mine dar a refuza. Am fost la psiholog din cauza relatiei. Am crezut ca probabil undeva gresesc, fac anumite chestii fara voia mea. Nu am mai fost casatorita si am vrut sa vorbesc cu un specialist..(…) Probleme e la el, nu recunoaste”, a mai spus aceasta.

Publicitate

Autor

Autor: Cioabla Roxana

Roxana este editor al ziarului online fabricatinromania.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.