Schimbare radicala la Mirela Vaida. Cum incepe noul sezon la Acces Direct

Incepe noul sezon la Acces Direct. Prezentatoarea emisiunii, Mirela Vaida, s-a pregatit intr-un mod special pentru debutul de astazi. Vedeta s-a intors recent din vacanta unde a fost plecata cu familia.

Spre deosebire de programul obisnuit, in acest sezon emisiune incepe la orele 16.30 si tine pana la orele 18.00, inainte functionand in intervalul orar 17.00-19.00.

“Buna dimineata! Azi incepem un nou sezon @acces_directoficial! Nu mai stiu al catelea, pentru ca emisiunea asta ruleaza de vreo 12-13 ani pe post! O emisiune deloc usoara, dar care vorbeste despre ce se intampla in jurul nostru! Sezonul nou vine cu schimbari: incepem la ora 16:30, in fiecare zi! 🔥 Se anunta schimbari de decor si sunt extrem de curioasa cum va arata noul platou! 🤗

🔥❤️ Am emotii la fiecare reintalnire cu echipa si cu telespectatorii! Asadar, un fel de inceput de “an scolar”, azi, de la 16:30, cu emotiile si provocarile necunoscutului, in fiecare zi! Asta-i “directul”! Va imbratisez si va doresc bine in tot ce faceti! Doamne-ajuta!”, a scris Mirela Vaida pe Instagram.

Autor