Doliu in lumea medicala din Romania. S-a stins cunoscutul chirurg Ovidiu Burlacu, la doar 58 de ani: “A salvat vietile a mii si mii de pacienti”

Doliu in lumea medicala din Romania. Medicul Ovidiu Burlacu, medic chirurg la Spitalul Municipal din Timisoara, a decedat duminica, 5 septembrie. Medicul avea doar 58 de ani.

Anuntul trist a fost facut reprezentantii Spitalului “Victor Babes” din Timisoara.

“Lumea medicala din Timisoara este mai saraca. Unul dintre cei mai cunoscuti, apreciati si iubiti specialisti in chirurgie toracica ne-a parasit. Medicul care a salvat vietile a mii si mii de pacienti (…) A fost un exemplu pentru sute de medici rezidenti si si-a pus amprenta pe traseul profesional al fiecaruia dintre ei.

Publicitate

Ovidiu Burlacu a lucrat, insa, ani de zile alaturi de colegii nostri pneumologi si a raspuns prezent ori de cate ori i-a fost solicitat ajutorul. Ne-a sprijinit sa implementam in spital proceduri chirurgicale noi, aplicate pana atunci doar in cele mai moderne unitati sanitare din Occident. Noi, cei de la Victor Babes, l-am considerat intotdeauna ca fiind un membru al familiei spitalului nostru. Dumnezeu sa-l odihneasca in pace si lumina”, se arata in mesajul transmis de reprezentantii spitalului, citat de tion.ro.

Medicul Ovidiu Burlacu a incetat din viata duminica dupa-amiaza, la doar 58 de ani. Ovidiu Burlacu era medic specialist in chirurgie toracica si a condus Sectia de Chirurgie Toracica a Spitalului Municipal Timisoara.

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Petre

Petre este editor al ziarului online fabricatinromania.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.