Cristina Ciobanasu rupe tacerea si spune adevarul despre relatia ei cu Vlad Gherman: “Asta e tot ce trebuie sa stiti”

Cristina Ciobanasu si Vlad Gherman au fost impreuna mai multe de 9 ani formand unul dintre cele mai indragite cupluri de la noi. Cei doi actori au jucat impreuna in seriale, iar acest lucru i-a apropiat si mai mult. Cand toata lumea ii credea fericiti, cei doi si-au spus adio si au decis sa mearga pe drumuri separate.

Actrita a postat de curand un mesaj pe contul de Instagram in care vorbeste deschis despre relatia dintre ea si Vlad Gherman:

Cristina a spus clar si raspicat ca intre ea si Vlad nu mai sunt sentimente de iubire, ci o frumoasa relatie de prietenie care va rezista mereu.

“Asta e tot ce trebuie sa stiti, asta e tot ce conteaza: suntem prieteni, lucram impreuna si ne sprijinim in continuare unul pe celalalt (la propriu, dupa cum se vede in poza 🤣)

Suntem liberi sa facem ce vrem, sa fim cu cine vrem si singurii care ne pot judeca suntem noi insine.

Citeste si articolul :   Draga Olteanu Matei. Ce mai face si cum arata la 87 de ani

In rest, ne dorim sa ne sustineti in continuare asa cum ati facut-o si pana acum pentru ceea ce suntem si pentru munca noastra”, este mesajul postat de Cristina Ciobanasu

Cristina Ciobanasu iubeste din nou.

Actrita a fost vazuta in compania unui alt barbat, dar nu a confirmat inca relatia.

Vlad Gherman a spus, insa, ca ea chiar are pe altcineva.

„Stiam despre relatia lui Cris cu acest baiat misterios. Stiam chiar de la Cris, ea a venit sa imi spuna, nu a fost un moment usor pentru nimeni, pur si simplu a fost o chestie pe care ea a simtit sa o faca, am apreciat gestul pe care l-a facut si faptul ca a vrut sa-mi spuna lucrul asta’, a spus Vlad Gherman.

Autor