Doliu in lumea medicala din Romania. A salvat o multime de oameni, dar pe el nu l-a mai putut salva nimeni

Doliu in lumea medicala din Romania. A incetat din viata medicul Imre Ludovic, specialist in obstretica-ginecologie. Anuntul tragic a fost facut chiar de familia acestuia.

Medicul Imre Ludovic, specialist in obstretica-ginecologie din Zalau s-a stins din viata.

Anuntul trist a fost facut de familia acestuia, care a fost un doctor ”purtand halatul alb, cu noblete, intreaga cariera -, dar si sot, tata si coleg altruist a carui amintire va fi pastrata de toti care l-au cunoscut, l-au apreciat, i-au fost prieteni si au lucrat alaturi de el”.

De amintit faptul ca, de-a lungul carierei sale, medicul a fost considerat ca fiind o persoana rabdatoare, dar si profesionista, oferin ajutorul tuturor persoanelor din jurul sau.

Doliu in lumea medicala din Romania. Medicul Imre Ludovic a decedat.

”Imre Ludovic a fost perceput ca un om deosebit, bland si rabdator, cu un simt al umorului fin, profesionist in adevaratul inteles al cuvantului, cel care – de fiecare data – si-a oferit ajutorul tuturor celor din jurul sau”, mai precizeaza sursa citata.

Citeste si articolul :   Cine este politista care a salutat cu mana la chipiu un medic abia iesit din garda

In ceea ce priveste cauza mortii, pana in momentul de fata nu exista detalii referitoare la acest lucru.

Medicul urmeaza sa fie inmormantat in cursul zilei de joi, 8 iulie, incepand cu ora 13:00, la capela reformata din municipiul Zalau, unde va avea loc si slujba.

Medicul a fost unul dintre cei mai mari profesionisti, care a salvat o multime de oameni ce acum isi arata regretul pentru pierderea lui. Familia a scris in mesajul de adio ca Ludovic Imre a fost perceput de toata lumea ca un adevarat specialist, care facea totul cu placere si cu iubire fata de oameni.

“Medicul Imre, un profesionist desavarsit, a fost nu numai doctor, purtand halatul alb, cu noblete, intreaga cariera, dar si sot, tata si coleg altruist a carui amintire va fi pastrata de toti care l-au cunoscut, l-au apreciat, i-au fost prieteni si au lucrat alaturi de el. De-a lungul timpului, medicul Imre Ludovic a fost perceput ca un om deosebit, bland si rabdator, cu un simt al umorului fin, profesionist in adevaratul inteles al cuvantului, cel care de fiecare data si-a oferit ajutorul tuturor celor din jurul sau.

Citeste si articolul :   ULTIMA ORA. ALERTA ANM: Cod portocaliu de zapada si viscol. Judetele afectate

Toti cei care doresc sa isi ia ramas bun de la el o pot face joi 8 iulie, incepand cu ora 13:00, la capela reformata din municipiul Zalau, acolo unde va avea loc inmormantarea.”, a scris familia in anuntul publicat pe o retea de socializare.

Autor