Inca sase decese la Spitalul din Suceava, din cauza coronavirus. Numarul total in Romania ajunge la 78

Inca sase decese s-au produs din cauza coronavirusului la Spitalul din Suceava, potrivit anuntului de marti al Grupului de Comunicare Strategica (GCS). In total sunt 78 de morti de COVID-19 in Romania.

GCS anunta ca patru dintre decese au fost la pacienti internati in Sectia medicala, iar doua in Gastroenterologie, din Spitalul Judetean Suceava.

Unui barbat de 62 ani, din judetul Suceava, i s-au recoltat probe in 25 martie si a fost confirmat in 31 martie, insa barbatul a murit in 25 martie.

Unei femei de 69 ani, din judetul Suceava, i s-au recoltat probe in 25 martie si a fost confirmata in 31 martie. Femeia a murit in 27 martie.

Un alt barbat de 68 de ani a murit in 28 martie. Lui i s-au recoltat probe in 25 martie si a fost confirmat virusul in 31 martie.
Decesul al 76-lea s-a produs in cazul unui barbat de 57 de ani, pentru care s-au recoltat probe in 26 martie, la Spitalul din Suceava. Acesta a fost confirmat in 28 martie si a muirt in 30 martie.

Citeste si articolul :   Horoscop 6 mai 2020, cu Neti Sandu. Zodia care are parte de bani in plus

Aceste decese s-au inregistrat in Sectia Medicala a Spitalului Judetean de Urgenta Suceava.

O femeie de 82 de ani, din judetul Suceava, a murit in 30 martie. Pentru ea s-au recoltat probe in 26 martie si a fost confirmata in 28 martie.

Inca o femeie de 64 de ani, din judetul Suceava, a murit in 26 martie. Ei i s-au recoltat probe in 26 martie si a fost confirmata in 31 martie.

Ultimele doua decese s-au inregistrat in Sectia Gastroenterologiedin Suceava.

In acest moment, GCS nu detine date despre patologia asociata pentru aceste persoane.

(sursa: Mediafax)

Autor