Ion Cristoiu: Este o atitudine criminala de a impune cu forta medicilor. Ii aducem cu forta, cu codul penal

Ion Cristoiu spune ca realitatea din spitale este acoperita de propaganda, motiv pentru care opinia publica nu stie de fapt de ce fug medicii din calea virusului. “Ei nu sunt lasi, nu sunt pregatiti deloc, ei sunt trimisi ca intr-un razboi fara arma”, spune jurnalistul.

Redam ideile principale:

– Am vazut atitudinea lui Raed si a lui Vela, a tuturor stabilor, nu sunt medic, dar in cazul de fata mi se pare o atitudine iresponsabila, daca nu criminala, de a impune cu forta medicilor

– Aceasta atitudine am vazut-o, mai e impusa si de Raed Arafat, ”ii aducem cu forta, cu codul penal”, va fi mai mare dezastru decat acum. Poate sa fie toata Romania impotriva medicilo,r ce faci? Il omori? in materie de medici nu poti sa obligi un medic. Un medic nu face un tratament daca nu vrea

Publicitate

– Pe de o parte manipularea populatiei impotriva medicilor, sigur, nici ei nu au avut curaj sa spuna. Daca medicii apareau in presa sa spuna ce probleme au, probabil ca acum opinia publica era de partea lor.

Citeste si articolul :   Emily Burghelea si-a dat demisia si spune adevarul! Vulpita este batuta de sotul ei: „Mirela, tu stii ca Viorel o agreseaza pe Veronica si noi trebuie sa ne facem ca ploua? ”

– Medicii sunt si victimele acestora realitati: propaganda care vine si spune ca sunt de toate si pe de alta parte medicii care nu mai merg la spital. Atunci opinia publica normal ca spune ca (n.r.: medicii) se tem de coronavirus.

– Nu, ei nu se tem, ei nu au instrumente. Nu poti sa-l cobori pe unul pe fundul marii fara costum de scafandru. Din acest punct de vedere trebuia concetrat, si se mai poate face, catre echiparea lor si cred ca cea mai buna solutie este incercarea, dublarea salariului, trebuie facut ceva ca oamenii fiind in prima linie sa fie stimulati.

– Este o incercare criminala sa impui unui medic. Ce o sa faca Marcel Vela? Va trimite armata cu tabul si tunul in fata spitalelor? Romania depinde de medici. Incetare acestei manipulari ca trebuie sa fie la datorie. Ei nu sunt lasi, nu sunt pregatiti deloc, ei sunt trimisi ca intr-un razboi fara arma. O sa treaca cu mitraliera, dar noi nu tragem ca nu avem gloante. Apo,i noi venim si spunem esti un dezertor, nu esti patriot.

Citeste si articolul :   Violeta Alexandru a dat ordin: Ce se intampla cu pensiile acestor romani

– Trebuie gasita o modalitate prin care sa se spuna adevarul din spitale si o incercare de a asigura securitatea medicilor si e de preferat sa ii luam cu vorba buna, decat sa ii luam: daca nu tratezi pacientul, noi stam cu mitraliera langa tine. Si ce? Ala cu mitraliera va sta in locul medicului?

– In locul recunoasterii cinstite ca este un dezastru de aprovizionare, de management al spitalului, stim de la Colectiv, si atunci era frumos din punct de vedere oficial si apoi s-a dovedit ca fusese un dezastru. Aceasta tentativa de a infrumuseta situatia in defavoarea medicilor spunand ca medicii sunt lasi, vom plati la un moment dat pentru ca nu se mai duc medicii si nu cred ca se duc Ludovic Oran si Klaus Iohannis in locul lor sa consulte.

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al ziarului online fabricatinromania.infoEditor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.