Andreea Mantea nu mai vrea sa taca: “Mi-a fost prea rusine ca acest copil sa vada sau sa citeasca despre tot ce mi-a facut tatal lui”

Andreea Mantea a hotarat sa spuna adevarul despre relatia pe care a avut-o cu Cristi Mitrea. Declaratiile luptatorului au determinat-o pe vedeta kanal D sa vorbeasca despre relatia dintre ei.

Potrivit wowbiz.ro , frumoasa prezentatoare a trecut prin momente grele in timpul relatiei cu Cristi Mitrea.

“A venit timpul sa va fac o confesiune. Este despre mine si despre copilul meu. M-am ferit sa vorbesc public despre povestea dintre mine si tatal copilului meu pentru ca mi-a fost mult prea greu si prea rusine sa imi expun public toata suferinta prin care am trecut. Mi-a fost prea rusine ca acest copil sa vada sau sa citeasca despre tot ce mi-a facut tatal lui.

Am vrut sa il protejez pe David si sa nu ii stric imaginea despre parintele lui. Am vrut sa nu stie cate batai am indurat, chiar si cu el in pantec.
Am decis cu tot sufletul ca acest copil sa aiba o linie in dreptul numelui tatalui, pe certificatul de nastere, pentru ca el sa se nasca sanatos si sa creasca armonios, departe de tot calvarul de care fugisem.

Ma vad nevoita sa fac aceasta declaratie publica pentru ca nu imi vine sa cred ca isi permite sa vorbeasca atat de ieftin si golanesc despre mama copilului lui, dar si despre copilul lui. Nu inteleg de ce arunca in mine cu noroi, punand la indoiala faptul ca acest copil este al lui.

Daca a hotarat sa intre in viata lui, ca tata, de ce sustine asa ceva acum? De ce se bate cu pumnii in piept cu mandrie ca acest copil este al lui, dar totusi nu stie ce inseamna colici, scutece, dureri de dinti, primii pasi, prima julitura, cum sa isi lege sireturile sau cum sa aline o durere…

A spus ca el si David au o relatie magnifica. Realitatea este alta. Nu a avut rabdare niciodata cu el, in asa fel incat sa isi construiasca o relatie tata-fiu. Iar acum este prea tarziu deja. Copilul nu il mai vrea. Nu il mai place, nu vrea sa mai auda de el, in ciuda faptului ca m-am chinuit sa conturez o imagine perfecta a tatalui lui. Pentru ca l-a dezamagit enorm. Si-a dorit sa ii fie alaturi in anumite momente si nu i-a fost. Probabil… ca era ocupat cu instabilitatea emotionala. Cand copilul isi dorea sa il vada… nu avea timp sau pur si simplu, nu raspundea. Il lua sau il vedea doar cand copilul nu isi dorea. Oricum este infiorator sa descriu in cuvinte reactia copilului cand auzea ca trebuie sa mearga la el.

Citeste si articolul :   Multi au cuplat-o cu Victor Slav, dar s-a aflat adevarul. Cine este, de fapt, iubitul Andreei Mantea

Acum David este linistit. A trecut peste multe intamplari si dezamagiri cu bine. A crescut cat de cat si percepe altfel lucrurile. A inteles atat cat trebuia sa inteleaga la varsta lui. Este bucuros ca nu mai e nevoit sa simta teama de a merge la tatal lui, iar eu sunt fericita ca puiul meu nu va mai fi lovit. Referitor la viata mea personala din prezent, va pot spune ca mi-am gasit echilibrul si ca mi-e bine asa, in liniste si intimitate, sperand sa fiu lasata sa imi cresc copilul frumos si fara sa sufere mai tarziu, vazand fel si fel de declaratii murdare si mincinoase, spuse doar pentru un dram de celebritate. Sper ca voi, toti cei care imi sunteti alaturi mereu, sa intelegeti demersul meu, dar si motivul pentru care nu am putut sa fac publice aceste lucruri pana acum si de ce totusi aleg sa fac asta in acest moment. Va multumesc!”, a spus Andreea Mantea pentru sursa citata mai sus.

Autor

Autor: Cioabla Roxana

Roxana este editor al ziarului online fabricatinromania.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.