Constantin Enceanu, anuntul facut dupa 36 de ani de casnicie: “Ne-am certat, ca orice om”

Constantin Enceanu, anuntul facut dupa 36 de ani de casnicie. Constantin Enceanu, indragitul interpret de muzica populara, este casatorit cu Angela de 36 de ani. Cu aceasta ocazie, artistul a dezvaluit care este secretul longevitatii mariajului lor.

Angela este o gospodina desavarsita, cea care tine casa familiei in spate, femeia puternica din spatele cantaretului. Constantin Enceanu s-a indragostit de ea in urma cu aproape 40 de ani.

“Tinerii in ziua de astazi nu mai au rabdare. Nu am spus niciodata „gata” in mariaj. Ne-am certat, ca orice om. Dar niciodata nu i-am spus sotiei mele ca am terminat-o. Daca as fi zis-o inseamna ca m-as fi gandit, dar nu am facut-o niciodata. Lucrurile astea grave nu trebuie spuse decat atunci cand simti ca ruptura va exista sigur. Sunt dragastos cu persoanele de langa mine, asa am fost dintotdeauna.

Pe mine casnicia m-a ajutat sa ma maturizez, dar nu m-a schimbat dramatic. Eu cu sotia mea ne pupam pe obraz de fiecare data cand plecam din casa. Cand ne intalnim ne pupam. Asta este o apropiere si face relatia si mai stransa. Spunem din suflet „te iubesc”. Cand spun asta, nu o spun gratuit. Sunt prea sincer’’, a spus Constantin Enceanu, la Antena Stars

Si-au unit destinele in fata lui Dumnezeu in 1986

Casatoria la primarie a avut loc in 1985, iar ceremonia religioasa un an mai tarziu, in satul natal al cantaretului, Visina-Olt. Artistul si Angela au impreuna o fata pe nume Cristina Catalina, care i-a facut bunici, bucurandu-se asadar de doi nepoti, o fata si un baiat.

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Cioabla Roxana

Roxana este editor al ziarului online fabricatinromania.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.