Neti Sandu vine cu vesti noi de la astre. Karma buna pentru cateva zodii

Horoscop cu Neti Sandu. Celebrul astrolog de la PRO TV ne prezinta principalele previziuni astrale ale zilei de marti. Afla ce ti-au pregatit astrele.

BERBEC

Se poate sa va initiati intr-un nou domeniu si sa va placa ceea ce lucrati si sa primiti si o recompensa. O sa-ncercati, pe cat posibil, sa reluati o preocupare de timp liber ca sa va eliberati de tensiunile care va storc de energie si sa va-ncercati cu energii utile.

TAUR

Publicitate

Se poate sa va puneti si mai in valoare latura creativa si sa iasa lucruri maiestrite din mainile voastre. Va puteti gasi si voi alesul, aleasa, si sa va-ntemeiati o familie daca se va instala armonia in cuplul vostru, ca faceti echipa buna in doi, nu va place singuratatea.

GEMENI

Va puteti gasi temporar, de lucru, macar o luna, doua niste bani, in plus, v-ar prinde bine. Poate-aveti de prezentat o lucrare, o strategie, si o sa fiti convingatori, fara rivaliu chiar, ca stiti exact in ce lumina sa prezentati totul.

RAC

Sunt promisiuni de bani si care-or sa vina treptat, ca sursele par sa fie diferite, dar banii or s-ajunga, totusi, la voi.
O sa va pregatiti de niste cursuri speciale, poate dati si o proba eliminatorie si cariera voastra e, deja, stabilita si se-anunta succes.

Citeste si articolul :   Neti Sandu, horoscop de vineri. Zodiile care primesc vesti extraordinare

LEU

E posibil sa apara o sursa de bani si o sa stoarceti tot ce se poate de-acolo ca exista resurse si aveti si voi nevoie de bani. Apar noi provocari pe linie profesionala si o sa va implicati serios ca nu va place sa fiti pe locul doi, cu vocatia voastra de lideri absoluti.

FECIOARA

O sa va caute cineva care vrea sa va cunoasteti mai bine ca a descoperit c-aveti multe in comun – numai bine pentru o relatie. E o acalmie si la serviciu si acasa si asta v-ajuta sa va relaxati, sa dati deoparte toate apasarile ca sa atacati, in forta, noile proiecte.

Publicitate

BALANTA

Poate vine cineva in vizita dupa amiaza si mai povestiti de una de alta, ca sa nu va mai consumati creierii cu rate si cu facturi. Se poate sa va consultati cu niste posibili parteneri de afaceri ca sa vedeti daca va puteti pune de acord in privinta unei colaborari care v-ar scoate dintr-un impas financiar.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 4 noiembrie 2022. Berbecul trebuie sa aiba incredere in fortele poprii

SCORPION

Poate va lamuriti in privinta persoanei de care sunteti indragostiti si o sa lansati invitatia de a pleca intr-o excursie – zilele astea. E posibil sa plecati in concediu, dar daca mai sunt treburi care va retin la serviciu, o sa va asigurati ca rezervarea e facuta si o sa va duceti dupa ce va terminati treburile.

SAGETATOR

Se poate sa va faceti remarcati prin ceva care, oricum, era punctul vostru forte, dar acum puteti capata notorietate. Sfera deplasari va invita la plimbare, chiar si in strainatate, dar e bine sa va interesati pe site-uri sa vedeti care sunt conditiile la trecerea frontierei, in primul rand.

CAPRICORN

Cateva zile tot o sa plecati si voi pe undeva si o sa va deconectati ca oboseala incepe sa-si spuna cuvantul. Vin oferte de colaborare si daca mai aveti un timp de rezerva o sa va dati acceptul, ca de bani o sa tot aveti nevoie si-o s-alegeti ceva din toate cele.

VARSATOR

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 12 august 2021. Soarta este astazi de partea Racilor

Poate abia acum vi se da ok-ul pentru o colaborare despre care fusese vorba inca de la-nceputul anului. Se-anunta bani si o sa aveti nu numai pentru cheltuielile curente, ci si pentru o escapada turistica sa luati pulsul marii, mun telui, sa va revigorati.

PESTI

Se contureaza niste bani care v-ajuta sa va miscati, c-aveti multe de facut si fara bani nu e rost de plecat pe undeva. La voi se anunta un castig care o sa va-ncurajeze sa va luati o saptamana, doua de concediu si o sa va refaceti tonusul, ca se ajunsese la epuizare, a spus Neti Sandu pentru Stirileprotv.

Publicitate

Autor

Autor: Cioabla Roxana

Roxana este editor al ziarului online fabricatinromania.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.