Vesti extraordinare de la Neti Sandu. Vin Bani!

Horoscop de weekend, cu Neti Sandu. Astrologul spune ca astrele vin cu vesti bune pentru nativii cercului zodiacal.

BERBEC

O prezenta neasteptata si o sa va schimbe mult – in bine – starea de spirit, ca persoana respectiva v-aduce vesti bune. O sa va luati cu treaba pe acasa si o sa treaca repede timpul, dar o gura de aer tot ar fi bine sa luati, ca sa faceti fatza, de luni, obligatiilor de serviciu.

TAUR

Publicitate

O sa primiti raspuns la-ntrebarile puse cu ceva timp in urma si o sa aflati ce anume-si doreste partenerul de cuplu si se va imbunatati relatia. Poate va faceti programul in functie de cei mici, pe care vreti sa-i duceti la aqua park pe undeva prin orasul vostru, sau la zoo, sa faca schi nautic, sa vasleasca, sau sa se catare pe munte.

GEMENI

Poate-i chemati pe niste prieteni la o salata, un fresh, o cafea, ceva lejer sa mai stati de vorba sa vedeti cine, ce-a mai facut. Poate faceti miscare ca sa va refaceti energia, tonusul muscular, emotional si o sa va puteti vedea mai departe de treburile care nu prea va erau pe plac.

Citeste si articolul :   Horoscop 30 aprilie 2020, cu Neti Sandu. Zodia care castiga o suma mare de bani

RAC

Se poate sa nimeriti vreo competitie estivala, la piscina, la mare, intr-un parc de agrement si sa aveti curaj sa va masurati fortele si-o sa fie cu succes. O excursie cu familia, cu grupul de prieteni v-ar revigora, c-ati acumulat oboseala si n-o sa dati randament bun la treaba daca nu va delectati cu ceva.

Citeste si Neti Sandu stie care sunt cele mai norocoase zodii. Ce destin are fiecare zodie

LEU

Vi se lanseaza o invitatie la un party si o sa profitati de ocazie sa va faceti relatii noi, chiar si relatia sentimentala, daca sunteti singuri. Se poate sa faceti un drum pana la mare, sau pe undeva prin tara ca e ziua cuiva de nastere, sau se casatoreste cineva drag si o sa va prinda bine sa mai shimbati atmosfera.

FECIOARA

O sa luati niste bani, poate pentru ca vi-i returneaza cineva, o fi o datorie mai veche si-aveti cu ce iesi in oras. E de lucru pe-acasa, poate o sa dedicati cateva ore preocuparilor gospodarestisi o sa iesiti mai pe seara la o terasa, la plimbare, sa mai povestiti cu prietenii.

BALANTA

Voi aveti nevoie de un respiro si n-o sa ramaneti acasa, orice-ar fi, c-ati avea nevoie de un strop de socializare. Poate va trebui sa mai faceti voi inca un pas catre fiinta pe care o iubiti, ca e o mica defazare care-ar putea dauna relatiei, daca nu remediati lucrurile din timp.

Citeste si articolul :   Horoscop cu Neti Sandu. Vin bani pentru acesti nativi

SCORPION

Prietenii v-asteapta sa-i insotiti intr-o escapada turistica, fie pana la noapte, fie pana maine, ca sa intelegeti ceva de plimbare, totusi. Se poate sa va treziti cu niste musafiri si asta chiar n-ar fi o problema numai sa nu trebuiasca sa plecati intr-o vizita si sa nu puteti contramanda plecarea.

Citeste si Pavel Globa prezice in septembrie multe probleme pentru 3 semne ale zodiacului

SAGETATOR

E posibil sa faceti cunostinta cu cineva care-si doreste o relatie, si daca si voi la fel, e posibil sa iasa ceva frumos. Aveti o agenda incarcata si o sa treceti pe la cateva evenimente ca sa va conectati la spiritul comunitatii, sa va redefiniti pozitia la nivel social.

CAPRICORN

O sa scoateti niste bani din buzunar ca sa revedeti si voi marea, sa mai ajungeti inca o data la munte. Poate s-a organizat o iesire cu grupul la aer curat, prin tara, se poate si pe la vecini, la mare, si sa va bucurati de anturaj pe masura voastra.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 21 iulie 2020. Previziuni astrale pentru toate zodiile.

VARSATOR

Se poate sa faca altcineva cinste in oras, la terasa, la piscina, depinde unde o sa va duceti si e convenabil. E animatie la voi, pentru ca sunt cateva persoane care vor sa iesiti impreuna la un eveniment, poate aveti chiar si in familie un sarbatorit.

PESTI

Vi se ofera o invitatie la piscina, sau sa plecati intr-o excursie, c-aveti niste prieteni care vor sa si petreaca timpul cu voi. Sunt niste oameni pe care de multa vreme ii curtati, in retelele de socializare ca vreti sa-i cunoasteti, personal, nu numai din ce spun ceilalti despre ei si o sa aveti o surpriza placuta, a spus Neti Sandu la Stirileprotv.

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Cioabla Roxana

Roxana este editor al ziarului online fabricatinromania.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.