Neti Sandu vine cu vesti bune la inceput de saptamana. Previziuni pentru toate zodiile

Horoscop cu Neti Sandu. Astrologul ne prezinta principalele previziuni astrale pentru inceputul de saptamana. Afla ce ti-au pregatit astrele.

“BERBEC

O sa fie o atmosfera mult mai destinsa la serviciu ca lumea e in concediu, sau urmeaza sa plece, sau v-ati mutat in alt colectiv. Poate va mutati o luna, doua, pana zugraviti sau ca sa stati la aer curat la malul marii, ori la padure, la munte, sa va-nzdraveniti.

TAUR

Publicitate

Sufleteste promite sa va fie si mai bine, iar daca nu e nimeni in viata voastra ar putea sa apara din senin. O sa faceti, probabil, monetarul ca sa vedeti daca v-ajung banii sa faceti niste modificari in locuinta, sa va luati si un mic concediu dac-o fi si-o fi.

GEMENI

Se poate sa vina cineva in vizita, vreo ruda din alt oras si sa ramana inca vreo cateva zile la voi, daca sunteti si voi dispusi. Poate urmati niste cursuri online, sau voi o sa tineti niste prelegeri, conferinte, speech-uri motivationale, ce aveti voi de transmis unui segment de public.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 9 decembrie 2021. Pestii au noroc pe plan financiar

RAC

O colaborare despre care vorbiserati prin primavara prinde contur si o sa va sincronizati la treaba cu ceiilalti coechipieri. Aveti planuri mari si aveti si rabdarea necesara sa le duceti la bun sfarsit ca sa va puteti lua banii c-or sa fie si cheltuieli extrabugetare, de neevitat.

LEU

Va puteti interesa de un credit, de plata unor rate si de alte posibilitati care v-ar rezolva problemele familiei. Vi se fac oferte de lucru, dar nu pareti, deocamdata, convinsi de vreuna, si-or sa mai apara si altele si ca atare nu va grabiti – asteptati cea mai buna oferta.

FECIOARA

O sa va faceti timp si pentru viata in doi si daca n-ati realizat o casatorie va puteti gandi si la asa ceva. E cineva cu care puteti face echipa la treaba, si o sa va suplimentati veniturile ca e o perioada buna pentru parteneriat – o vreme, cel putin.

BALANTA

Poate vi se platesc abia acum niste proiecte pentru care nu s-au gasit bani la vremea respectiva si strangeti un capital. Poate va prezentati la un examen, un interviu si o sa puteti atinge un alt nivel professional, poate candidati pentru o functie. Dar se poate si fara concurs, din oficiu.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 6 martie 2024. Furtuna se potoleste- Trei zodii isi schimba total destinul

SCORPION

O sa va dati intalnire cu acei prieteni cu care-ati tot avut activitati deconectante, ati facut sport si reluati preocuparile respective. O sa va puteti deplasa si cu treaba, si ca sa va petreceti o bucatica de concediu, ca e unda verde la calatorii, si o sa va mearga bine in ambele directii.

SAGETATOR

Poate-o sa onorati invitatia intr-o statiune de agrement la cineva care se simte bine in prezenta voastra si voi la fel. Incep sa va parvina banii pe care-i asteptati de ceva vreme si o sa puteti pleca in vacanta, ca sa dati refresh organismului, sa va refaceti si fizic, si psihic.

CAPRICORN

O sa puteti reactualiza niste acte ca sa va puteti deplasa, ori ca sa-ncepeti un proiect care sa va asigure un venit constant. O reusita in plan financiar, poate semnati un contract si o sa aveti din ce trai pe o perioada fie de un an, fie de doi si ceva, daca lucrurile merg ca la carte.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 26 ianuarie 2021. Sagetatorul se poate impotmoli in treburile familiale

VARSATOR

Se-anunta bani, pot fi din colaborarile in care-o sa va implicati din toamna, dar mai sunt si altele din urma. O sa relationati cu niste oameni care au nevoie de voi, sa dati culoare unui proiect care va poate pune si pe voi in lumina reflectoarelor, cap de afis.

PESTI

Cineva de care v-ati legat sufleteste da un semn de viata si o sa va puteti rescrie romanul de dragoste. La voi noutati care va pot schimba viata in bine, ca sunt lucruri pe care vi le-ati dorit de multa vreme si abia acum apar, se-ntampla”, sunt previziunile prezentate de Neti Sandu pentru Stirileprotv.

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Cioabla Roxana

Roxana este editor al ziarului online fabricatinromania.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.