Neti Sandu, horoscop 16 iulie 2020. Trei zodii au norocul de partea lor

Horoscop cu Neti Sandu. Astrologul aduce principalele previziuni astrale pentru ziua de joi. Afla ce ti-au pregatit astrele pentru astazi.

Ce spune Neti Sandu:

HOROSCOP BERBEC

O sa reluati poate la alta scara, mai redusa, intrunirile cu grupul, undeva in aer liber c-aveti activitati de placere. O sa mai cheltuiti niste bani cu casa, daca vreti s-o puneti la punct, dar ati vrea si sa dati o fuga cateva zile la aer curat sa mai schimbati peisajul.

HOROSCOP TAUR

Poate va pregatiti pentru scoala examene, si va ganditi si la cateva zile libere in care sa va destindeti undeva. Se contureaza niste bani si o sa aveti pentru un respiro cu familia, pe undeva, poate va duceti intr-un loc cunoscut, unde-aveti alta casa, la bunici poate.

HOROSCOP GEMENI

Semne bune si in sfera sentimentala, n-o sa va mai simtiti singuri si o sa le fiti de ajutor si celor din jurul vostru. Apar noutati, niste oameni vin cu propuneri si o sa colaborati si in sfera profesionala si in particular, dac-o s-aveti suficient timp – si o sa va reinventati.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 23 august 2020. Taurul are o zi norocoasa in care reuseste in tot ce isi propune

HOROSCOP RAC

Se poate sa va scoliti intr-un nou domeniu, poate fi ceva care se cere in momentul de fata si care sa fie o trambulina pentru voi. Apar lucruri noi, oferte de lucru, poate fi un proiect particular care sa prinda, imediat, viata si sa fie sansa voastra de afirmare pe scena sociala.

HOROSCOP LEU

Poate-o sa va interesati de scoala, de materiile care vi se cer la examen, sau poate e vorba despre copii si le spuneti ce sa pregateasca. E un indiciu de drum si care-o sa persiste c-aveti poate mai multe destinatii si o sa va dati peste cap sa ajungeti la toate destinatiile, pe cat posibil.

HOROSCOP FECIOARA

Se poate s-apara cineva cu care sa va-ntelegeti atat de bine incat sa formati un cuplu si sa va casatoriti, s-aveti copii. Sunt lucruri pe care le puteti obtine mai usor dacat pana-acum si poate va lansati intr-o afacere care sa v-aduca profit, sa o duceti mai bine din punct de vedere financiar.

Citeste si articolul :   4 semne zodiacale care nu vor recunoaste niciodata ca gresesc

HOROSCOP BALANTA

O sa mai faceti una alta prin casa, poate amenajati si un loc de joaca pentru copii, un spatiu de relaxare. Se poate sa va fie, abia acum apreciata munca si sa luati un premiu, o fi vreun titlu, ceva compensatoriu tot trebuie sa fie si care sa va mobilizeze pe mai departe.

HOROSCOP SCORPION

O sa perfectati o situatie scolara, fie pentru voi, fie pentru copii, ori poate ii trimiteti la gradinita – si sunt greu de convins. Poate planuiti o plecare si va luati toate masurile de precautie sa va duceti la un loc safe, fara aglomeratie si s-aveti tot ce va trebuie la voi.

HOROSCOP SAGETATOR

Se poate sa semnati un contract care sa v-aduca un supliment salarial si sa si aveti cu ce sa plecati pe undeva, daca va faceti curaj. O sa va bucurati de o companie agreabila, poate iesiti un pic la aer, se poate s-aveti si un proiect de timp liber care sa va preocupe in perioada asta.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 18 iulie 2020. Previziuni astrale pentru toate zodiile

Citeste mai multe pe Stirileprotv

Autor