Aceasta este luna lor din an. Zodiile care vor avea parte de noroc si fericire in AUGUST

Horoscop luna august 2021. Va prezentam cele mai norocoase semne zodiacale pentru luna august: li se vor intampla lucruri bune luna aceasta! Este semnul tau astrologic pe aceasta lista? Sa aflam impreuna.

1 / Pesti (19 februarie – 20 martie)

In dragoste, lucrurile merg bine pentru Pesti in luna august. Venus si Jupiter au intentii bune si prezic multa dragoste si batai de inima. Chiar si planurile serioase de nunta ar putea fi luate in considerare acum. Pesti singuri sunt, de asemenea, foarte solicitati in luna august. Si nu doar pentru aventuri pe termen scurt, ei pot lua in considerare planuri pe termen lung. Asa ca tine ochii larg deschisi!

La fel ca in dragoste, acelasi lucru este valabil si pentru munca si finante: aici Mercur si Jupiter sunt cei care dau semnul Pestilor. Cei care si-au economisit banii pot crea o baza solida in mediul lor profesional.

August este, de asemenea, o incantare pura pentru Pesti: va puteti relaxa si va puteti bucura din plin de vara. In orice caz, nu exista nicio urma de stres si neliniste. O luna de bunastare absoluta.

2 / Leu (23 iulie – 22 august)

In august, Leii singuri isi fac marea aparitie. In urmatoarele cateva saptamani, vor straluci intr-un anumit fel, asa ca tot ce trebuie sa faceti este sa ii priviti ca „vrajiti”: este un lucru bun ca leul este acum in cea mai buna dispozitie pentru flirt. Chiar daca sunteti intr-o relatie, va puteti astepta sa aveti o luna grozava: dragostea cu partenerul dvs. este minunata, ca si cum v-ati indragostit recent. In plus, Marte creeaza o multime oportunitati intre voi!

Cand vine vorba de lucru, nici Leul nu se poate plange. El este pur si simplu imbatabil acum si doar dintr-un singur motiv: crede in el insusi si, prin urmare, straluceste. Nu e de mirare ca lucrurile merg atat de bine la locul de munca,

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 27 februarie 2023. O zi plina de provocari pentru Gemeni

Si de parca toate acestea nu ar fi fost suficiente, Leul se descurca foarte bine si din punct de vedere fizic. Vara si soarele ii permit pur si simplu sa aiba o doza buna de energie si sa fie plin de viata.

3 / Sagetator (23 noiembrie – 21 decembrie)

Sagetatorul poate astepta, de asemenea, cu nerabdare o luna de dragoste arzatoare. Cei singuri se prezinta minunat pentru a flirta si sunt total atragatori. Destul de increzator pentru a face primul pas pe cont propriu, aproape ca nimeni nu-i poate rezista acum. Pentru cei care sunt intr-o relatie, pasiunea este la ordinea zilei, dar si serile romantice, cu conversatii lungi si intense.

Profesional, Sagetatorii sunt, de asemenea, foarte norocosi. Luna august ofera acum multe posibilitati pentru proiecte interesante si o buna munca in echipa. Banii sunt inapoi in contul dvs. bancar!

Toate aceste lucruri bune il inspira pe Sagetator atat de mult incat reapare la suprafata lor fizica, in timp ce Soarele si Marte mentin un nivel de energie destul de ridicat in luna august. Asadar, este momentul sa folositi soarele de vara pentru multe activitati interesante si experiente minunate. Sagetatorul norocos nu ar trebui sa ramana lenes acasa in august.

Autor