Sfatul astrologului pentru 30 decembrie 2020. Timpul recompenselor pentru trei zodii

Sfatul astrologului pentru 30 decembrie 2020. O zi ambigua, pe de o parte va puteti distra si va puteti bucura de sarbatori dar, pe de alta parte, trebuie sa controlati sirul evenimentelor, spune astrologul pentru noutati.info.

Emotiile placute vor atinge toate sferele vietii – de la cele profesionale la cele personale, dar trebuie amintit ca anticiparea sarbatorilor si dorinta de crea probleme chiar si in conversatiile online. Exista un mare risc de a spune prea multe si, ulterior, veti avea senzatia de regret.

Berbec (21.03 – 20.04)

Negocierile de afaceri, la care nu se poate renunta in aceasta zi, se desfasoara cel mai bine intr-o atmosfera informala – va avea mai mult sens in acest fel, iar atmosfera sarbatorilor va contribui la asta.

Publicitate

Taur (21.04 – 21.05)

Este recomandabil sa nu faceti sport si sa nu faceti miscari bruste – acest lucru poate duce la raniri de care nimeni nu are nevoie in ajunul sarbatorii, asa ca este mai bine sa fiti atenti.

Sfatul astrologului pentru ziua de 30 decembrie 2020

Gemeni (22.05 – 21.06)

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 26 octombrie 2023. Trei zodii au o zi perfecta, li se indeplinesc dorintele

De la schimbari bruste de dispozitie care pot afecta negativ relatiile cu cei dragi, trebuie sa te salvezi cu autocontrol. Sa raspundeti cu rautate nu va face decat sa inrautateasca lucrurile si mai mult.

Rac (22.06 – 22.07)

In niciun caz nu trebuie sa va pierdeti senzatia de fericire, nu va va aduce la bine, de aceea este necesar sa imbunatatiti starea de spirit prin orice mijloace disponibile, faceti orice pentru a fii fericit. De sarbatori cel mai bine este sa stai cu cei dragi.

Leu (23.07 – 21.08)

Ziua este favorabila comunicarii cu prietenii, pentru care este necesar sa gasiti timp chiar si in ciuda cantitatii mari de probleme inainte de sarbatori. Puteti sa ii invitati la masa de sarbatori.

Sfatul astrologului pentru ziua de 30 decembrie 2020

Fecioara (08.22 – 09.23)

Energia puternica care va cobori asupra ta trebuie sa fie cheltuita pe chestiuni serioase: in ciuda dispozitiei frivole de vacanta, ar fi bine sa ramaneti focusat pe ceea ce doriti cu adevarat sa realizati.

Citeste si articolul :   Sfatul astrologului pentru ziua de 14 ianuarie 2020. Secretele ies la iveala

Citeste mai multe pe NOUTATI.INFO

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Cioabla Roxana

Roxana este editor al ziarului online fabricatinromania.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.