Horoscop zilnic, 9 septembrie 2022. Nu amestecati relatiile profesionale cu cele personale

Astrele avertizeaza despre dificultati la locul de munca si probleme financiare minore. Atentie la credite si imprumuturi.

Berbec

Reprezentantii acestui semn zodiacal au decis o aventura imprevizibila. Totusi, ei si-au dat seama ce se intampla doar cand nu mai era cale de intoarcere. Nu exista unde sa te retragi acum, trebuie sa lupti si sa mergi inainte. Ar trebui sa incetati sa va ascundeti si sa incepeti sa infruntati fricile. Sfat: Infrunta-ti frica si nu intra in panica.

Taur

Taurul mereu activ si vesel s-a lasat complet si s-a inchis in el insusi. Esti atat de nesigur pe tine incat esti de acord sa taci si sa suporti cu umilinta un tratament nedrept. Criticii plini de rau trec toate granitele, acest lucru nu mai poate continua. Este timpul sa arati de ce esti capabil. Sfat: te subestimezi, nu mai fii timid.

Gemeni

Gemenii din cand in cand se plang de viata. Oamenii grijulii incearca sa te calmeze, dar totul in zadar. Esti obisnuit sa traiesti cu o atitudine pesimista si, prin urmare, nu poti percepe realitatea altfel. Nu mai pierde timpul cu angoasa mentala, mai bine lucreaza pe tine. Sfat: nimeni nu te poate ajuta pana cand nu esti dispus sa te salvezi.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 28 aprilie 2021. Ziua Pestilor va fi marcata de obstacole

Rac

Racii priceputi si intreprinzatori sunt obisnuiti sa planifice fiecare pas. Devotamentul pentru program este atat de mare incat limitele normalului sunt sterse. Nu mai faci distinctie intre propriile tale dorinte si indatoririle inventate. Merita sa schimbati ritmul vietii si sa nu luati distribuirea timpului si a resurselor cu o seriozitate excesiva. Sfat: a economisi prea mult nu iti va face bine.

Leu

Leii narcisisti ​​si aroganti sunt obisnuiti sa atraga multa atentie. Sa te joci cu sentimentele altora a fost intotdeauna slabiciunea ta. Cu toate acestea, nu trebuie sa uitam de propriul nostru suflet. A tese intrigi nu este potrivit peste tot, asa ca, fiind in centrul unui scandal zgomotos, risti sa cazi in propria ta capcana.Sfat: Nu amestecati relatiile profesionale cu cele personale.

Fecioara

Stii mereu ce vrei si iti pastrezi independenta. Dar, alaturi de aceasta, exista si o alta latura – nesigura si slaba, dorind sa multumeasca tuturor pentru o portiune imaginara de respect. Nu te poti apleca la ipocrizie, nu te trada pe tine insuti. Sfat: tine-te de principiile tale, nu te lasa influentat de altii.

Citeste si articolul :   Horoscop cu Neti Sandu. Reusite mari pentru trei zodii

Balanta

Balanta isi trateaza familia si prietenii cu mare dragoste. Dar uneori ii este atat de greu sa exprime acest sentiment. Autocontrolul tau pare uneori un cap rece, ceea ce face dificila stabilirea contactului cu ceilalti. Pune-te in locul celorlalti pentru a le simti emotiile. Sfat: Invata empatia si incearca sa-i intelegi pe cei dragi.

Scorpion

Recent, Scorpionii prudenti si dominatori isi pierd farmecul de odinioara. Va simtiti inconfortabil si evitati contactul. Comunicarea cu oamenii este principala sursa de inspiratie. Este timpul sa crezi in tine si sa iesi in lume. Plimbati-va cu prietenii, mergeti la o intalnire sau participati la o petrecere incendiara. Sfat: Iubeste-te pe tine, atunci te vor iubi si ceilalti.

Sagetator

Sagetatorii au atat de multe de exprimat celor dragi, dar ceva ii opreste. Frica irezistibila de a fi respins, neinteles si ridiculizat. Din pacate, pentru o viata buna, uneori merita sa-ti asumi riscuri. Nu te mai ascunde, dezvaluie adevarata ta fata. Sfat: Nu va fie teama sa va dezvalui sentimentele.

Capricorn

O cantitate mare de munca nu ii va face fericiti pe Capricornii harnici. Zilele tale nu difera unele de altele, iar aspectul disparut a devenit o parte integranta a imaginii. Acest lucru nu poate dura mult timp, fiecare dintre noi are nevoie de o pauza. Permiteti-va sa va relaxati si sa uitati de munca pentru o vreme. Sfat: permite-ti o pauza de la rutina ta.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 14 septembrie 2020. Capricornii asteapta o perioada dificila

Varsator

Intotdeauna ai tratat totul prea superficial, din cauza caruia multe aspecte au fost ignorate de constiinta. Acesta este motivul esecurilor pe care le-ati experimentat in ultima vreme. Incearca sa gandesti mai larg, atunci adevarul vietii se va deschide in ochii tai. Sfat: Acordati atentie lucrurilor mici, marile surprize cresc din ele.

Pesti

Astazi, Pestii s-au ridicat in mod clar pe piciorul gresit. Te vei certa cu toti cei care iti ies in cale. De unde aceasta stare? Problemele psihologice nu ar trebui sa devina un motiv pentru un scandal.  Sfat: invata sa-ti controlezi emotiile, nu cedeaza in fata izbucnirilor de furie.

Autor