Maria Constantin a dat marea veste. Iubitul ei a reactionat imediat

Maria Constantin traieste o frumoasa poveste de iubire alaturi de iubitul ei, Robert Stoica. Cei doi s-au mutat impreuna de un an si jumatate. De curand, Maria Constantin a mers la prima petrecere mondena de dupa pandemie alaturi de iubitul ei si a dat vestea ca se marita iar.

Cei doi au fost prezenti la prima petrecere de dupa pandemie.

Maria Constantin si Robert Stoica nu au trecut neobservati. Artista a apelat la gesturi tandre, iar pe chipul lor se citea fericirea. Cantareata de muzica populata a marturisit ca ea si Robert au deja planuri de nunta.

Maria Constantin se marita

Publicitate

Maria Constantin a declarat ca anul viitor ea si iubitul ei se vor casatori.

„Sutem fericiti, locuim impreuna. Anul acesta nu, ca nu se stie cum vor sta lucrurile din cauza pandemiei, abia incep cantarile, dar la anul ne vom casatori’, a declarat pentru Click! Maria Constantin.

Barbatul o iubeste foarte mult pe artista.

„Este o femeie tare frumoasa, o iubesc’, a spus emotionat Robert Stoica.

Citeste si articolul :   Caz incredibil! Mireasa s-a stins chiar in fata altarului, iar mirele s-a casatorit cu sora ei mai mica

Maria Constantin, dezvaluiri despre casnicia cu Marcel Toader. Care au fost, de fapt, motivele despartirii.

„In momentul in care am pus punct relatiei am stat si am pus in balanta absolut toate lucrurile bune si rele. Cand am considerat ca nu mai exista niciun fel de legatura intre noi am pus punct si pentru mine nu a fost un razboi.

Nu mai exista incredere, nu mai era respect, care pentru mine contau extrem de mult. E foarte greu sa stai cu cineva in casa se face ca nu te vede sau nu mai tine cont de parerile tale, de absolut nimic.

In clipele respective mi-am dorit sa nu am televizor in casa, sa nu aud in stanga in dreapta, toata lumea ma suna de tot ce se discuta. A fost foarte dur ca s-a lovit in familia mea, in copilul meu si s-a degradat foarte mult.
Intr-o noapte mama m-a sunat si plangea, eu incercam sa fiu tare si imi doream ca a doua zi sa nu mai mai trezesc si am considerat ca intr-adevar am o problema si trebuie sa apelez la oamenii de specialitate”, a declarat Maria Constantin la Xtra Night Show.

Autor

Autor: Cioabla Roxana

Roxana este editor al ziarului online fabricatinromania.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.