Vesti noi de la Neti Sandu. Horoscopul de astazi

Horoscopul de astazi. Neti Sandu ne prezinta previziunile astrelor pentru ziua de astazi. Afla ce se intampla cu zodia ta.

“BERBEC

E posibil sa luati bani si sa va ganditi la o plecare in excursie la sfarsit de saptamana sa va revigorati. Proiecte noi la orizont si aveti curaj sa va lansati intr-o aventura profesionala care sa va starneasca adrenalina, ca asa functionati.

TAUR

Publicitate

O reusita, care poate fi si de ordin financiar, dar si sufletesc, sunt posibile amandoua variantele – mentalizati succesul pe toate fronturile. O sa explorati niste surse de bani si veti alege ceva care se va potrivi cu programul vostru, ca sa va ramana un pic de timp si pentru familie.

GEMENI

Se poate sa cheltuiti niste bani ca sa inlocuiti niste obiecte uzate, pot fi gadgeturi, dar poate va luati si haine noi. O sa va bucurati de rezolvari neasteptate si o sa avansati cu treburile care va pot asigura castiguri financiare – din colaborari pot fi.

RAC

Un proiect incepe sa prinda contur si nu mai e decat un pas ca sa-l puteti pune in aplicare – c-aveti tot ce va trebuie. Poate va acordati mai multa atentie, va duceti la un control medical, va faceti acele analize anuale ca sa vedeti cum stati, mai ales daca va supara ceva.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 27 iulie 2021. Fecioara asteapta o intalnire placuta

LEU

E posibil sa luati niste bani si sa mai faceti niste demersuri ca sa-i primiti pe toti cei pe care-i mai aveti de luat. Aveti initiative cu care o sa dati lovitura in afaceri, important e sa fiti perseverenti si sa folositi intreg arsenalul din dotare ca sa faceti performanta.

FECIOARA

Poate va pregatiti de o plecare, faceti o rezervare, accesati fondurile de rezerva ca s-aveti si pentru rate si facturi. Or sa va parvina niste raspunsuri, pot fi si bani, tot felul de facilitati care-or sa va prinda bine ca v-ati risipit in tot felul de activitati si va dozati energia

BALANTA

E posibil sa luati bani, un premiu, o recompensa oricat de mica, dar stimulativa pentru mai departe, c-aveti multe in plan. Poate-abia acum o sa primiti ok-ul pentru o angajare, sau ca sa-ncepeti niste lucruri, post universitare, de orice fel sa explorati valentele nebanuite.

SCORPION

O sa va cuprinda un curaj nebun sa faceti niste schimbari pe care nu le-ati fi banuit vreodata. O sa va decideti incotro sa se duca banii familiei, poate ca sa va luati o casa, ori sa-i pastrati pentru altceva, sa va cumparati o masina.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 22 martie 2024. Este timpul ca Sagetatorul sa se afirme

SAGETATOR

O sa aflati abia acum care-a fost cauza unei suparari, care-a fost substratul si o sa aveti o stare buna, daca reparati problema respectiva. Apar provocari atat in plan personal, cat si profesional si o sa faceti progrese vizibile, o sa va lansati pe o noua orbita – de succes.

CAPRICORN

Se pare c-o sa va abtineti de la niste cheltuieli care par de neevitat, dar nu sunt si ramaneti cu banii in buzunar. Poate o sa revina cineva pe care-o sa-l luati in serios, de data asta, ca or sa se vada, clar, calitatile, si compatibilitatea, si chiar nu e putin lucru.

VARSATOR

Poate-o sa alegeti o alta colaborare ca s-o fi incheiat contractul si vreti sa va asigurati, in continuare, banii de buzunar. Intrevedere cu cineva care va propune o preocupare de timp liber, un hobby, sa practicati un sport ca sa va eliberati de tensiuni, sa fiti si voi degajati.

PESTI

Sufleteste o sa va mearga mai bine, poate omul visurilor voastre e chiar langa voi – uitati-va bine de jur imprejur. Vi se rezolva o chestiune care tine de casa, familie si o sa puneti capat unor eforturi de durata c-ati consumat multa energie si bani, acum gata.”, a spus Neti Sandu pentru StirileProtv.

Autor

Autor: Cioabla Roxana

Roxana este editor al ziarului online fabricatinromania.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.