Medicul Primar Boli Infectioase Simin Aysel Florescu avertizeaza: “Nu va jucati cu viata! Familii intregi, chiar cu bebelusi, ajung in spitale.”

Simin Aysel Florescu, managerul Spitalului Clinic de Boli Infectioase si Tropicale “Victor Babes” din Bucuresti, avertizeaza despre pericolul infectarii cu virusul Sars-Cov-2, care are manifestari violente si umple sectiile de terapie intensiva.

Medicul Primar Boli Infectioase, Epidemiologie, cu experienta de peste 20 ani in tratarea bolilor infectioase si epidemiologice, spune ca vin cazuri severe de COVID-19 la toate categoriile de varsta, astfel ca au inceput sa ajunga la spital ”familii intregi”:

„Nu va jucati cu viata! Familii intregi, chiar cu bebelusi, ajung in spitale. Vin in ultimul stadiu al bolii.

Sectiile de terapie intensiva Covid din Bucuresti sunt pline non-stop, iar tendinta este ca la spital sa ajunga familii intregi, inclusiv cu bebelusi de o luna.

Publicitate

Mai grav este ca, acum, in valul 4, familii intregi, de la bebelusi de o luna pana la adolescenti de 16-17 ani, impreuna cu parintii lor, au nevoie de internare. Si cei mai multi sunt nevaccinati.

Citeste si articolul :   Record de decese. Peste 11.000 de cazuri noi si 586 decese, in ultimele 24 de ore

In ultimele zile au inceput sa vina familii intregi, toti cu Covid, niciunul nu e vaccinat, nici cei care puteau, nici cei cu factor de risc.

Publicitate

Ajung sa-si infecteze toata familia sau se infecteaza simultan si ajung la noi internati. Avem si nou nascuti, in jur de 3 – 4 luni.”, transmite medicul, pe pagina oficiala de Facebook a campaniei nationale de vaccinare, „RO Vaccinare”.

Simin Aysel Florescu ii sfatuieste pe oameni sa vina la spital in primele zile ale manifestarii bolii si sa apeleze la specialisti:

„Ajung in ultimul stadiu al bolii. Daca vin dupa 8-9 zile si vin cu insuficienta respiratorie si ajung direct la ATI, sunt greu de tratat. Daca macar ar veni in primele zile ale bolii i-am ajuta mai mult.

Din nefericire iau medicamente dupa ce au citit pe net, pe site-uri anti-vaccinare sau de tratamente naturiste si pe langa faptul ca nu-i ajuta cu nimic ii mai supun si la efecte adverse. Parca traim intr-un film absurd, o luam de la capat cu observatiile.

Citeste si articolul :   Probleme mari in Suedia. Se cere interventia armatei.

Mesaj mai direct ca acesta nu exista: nu va jucati cu viata voastra sau a familiilor voastre, ca o sa veniti intr-un moment in care sa nu mai putem face nimic pentru voi.”

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Petre

Petre este editor al ziarului online fabricatinromania.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.