Momente grele pentru Antena 1. Adriana Trandafir, depistata cu coronavirus.

Cosmarul parca nu se mai termina pentru Antena 1. Adriana TRandafir a fost confirmata cu COVID-19. Surse medicale au confirmat stirea despre vedeta. Dupa Marcel Pavel, Andrei Stefanescu si Ozana Barabancea, indragita artista mareste lista.

Adriana Trandafir are Covid-19. A participat si ea la filmarile de la Antena , potrivit Gandul.ro

In cazul actritei existau deja suspiciuni. Tot de la Antena 1, prezentatoarea emisiunii “Te cunosc de undeva”, Alina Puscas, a fost si ea confirmata pozitiv.

„Este prima declaratie pe care eu o voi lansa, pentru ca da, trebuie sa recunosc, am facut testul ieri si am fost confirmata: sunt pozitiva. Sunt pozitiva cu acest nemilos COVID-19 care, se pare, a fost cu mine foarte simpatic, pentru ca nu mi-a oferit nici macar un simptom”, mai precizeaza Alina. „Nu am tusit o data, nu am avut febra, nu am avut dureri de cap, nu am avut dureri musculare. M-am simtit perfect…”, a spus Alina puscas, in cursul zilei de sambata.

Publicitate

Mihai Gadea anunta ca 9 vedete au fost infectate cu noul virus

„Stirea acestei zile este legata de o serie de vedete care au fost testate pozitiv. Mai mult decat atat, in cazul lui Marcel Pavel lucrurile sunt un pic mai complicate. Acolo a fost vorba despre o dubla pneumonie si nu s-a inteles foarte exact.

Marcel nu avea de unde sa stie despre ce e vorba. A fost la medic si nu si-a dat seama ca de fapt e vorba de coronavirus. Cum s-a manifestat infectia in ceea ce-l priveste – ca o dubla pneumonie, ceva foarte neplacut, foarte greu de dus, probabil temperatura foarte mare.

Cert este ca a fost testat si, cum se intampla de cele mai multe ori, se dau contactii sunt testate si alte persoane. Marcel a filmat pentru Te cunosc de undeva, un show pe care sunt convins ca-l iubiti. (…) Antena 1 a luat masuri foarte-foarte stricte pe perioada aceasta a pandemiei, toate masurile pentru a-i proteja pe toti cei din echipa. Cu toate astea, infectie s-a produs, sunt mai multe persoane care s-au infectat. Dintre toate cele care au fost testate, 9 sunt pozitive”, a declarat Mihai Gadea.

Autor

Autor: Drimboi Petre

Petre este editor al ziarului online fabricatinromania.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.

Comentariile sunt închise.