Horoscop Rune pentru saptamana 22-28 iunie. Eclipsa de Soare lasa urme adanci. Doar trei zodii sunt ferite

Horoscop Rune pentru saptamana 22-28 iunie. Cunoscutul numerolog, Mihai Voropchievici, ne aduce previziunile  runelor pentru perioada urmatoare.

Berbec – nativii zodiei au o saptamana complicata, in care e nevoie de forta si tarie. Sunt multe lucruri de facut si vor avea dispute cu cei din jur. Trebuie sa-si dozeze eforturile pentru ca risca accidente.

Taur- sustin o mica batalie pentru ca vor sa-si impuna punctul de vedere. Trebuie sa faca eforturi sa se tempereze pentru ca nu eeste cazul sa ridice tonul.

Horoscop rune: Sagetatorii au cea mai buna saptamana.

Publicitate

Gemeni – Nativii acestei zodii intra intr-o perioada solitara, invaluita in mister. Saptamana aceasta vor incerca sa se apropie de spiritualitate si sa se descopere pe sine.

Rac – Cei nascuti in aceasta zodie o sa bata cu pumnul in masa atat acasa, cat si la serviciu. Racii sunt mai agresivi, impulsivi si isi arata statutul pentru demonstra ca au dreptate.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 20 noiembrie 2022. Astazi trebuie sa-ti asculti inima si sa-ti urmezi visele

Leu – nativii acestei zodii o sa le rezolve saptamana aceasta problemele celor din jur, prin dialog.

Fecioara – Nativii nascuti in aceasta zodie se simt adulati, iubiti, pentra ca, in sfarsit saptamana viitoare ies din conul de umbra. Vor primi cadouri, vorbe bune din partea celor dragi.

Balanta – Celor nascuti in balanta le surade norocul in dragoste. Vor avea parte de o dragoste noua si persistenta.

Horoscop rune: Balantele se retrag pe taramul iubirii

Scorpion – Scorpionii trebuie sa fie atenti in saptamana 22-28 iunie pentru ca se afla pe o pojghita de gheata. Au luat niste decizii greste in trecut, care ar putea avea repercursiuni acum.

Sagetator – Sagetatorii au cea mai buna saptamana. Fertilitatea si belsugul sunt de partea lor, iar visuri vechi li se vor implini.

Capricorn – Nativii nascuti sub acest semn zodiacal trebuie sa se relaxeze dupa o perioada lunga care i-a expuizat. Desi au tendinta sa se ingrijoreze pentru sanatatea celor din jur, trebuie sa lase deoparte preocuparile exagerate.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 1 octombrie 2021. Gemenii au parte de o zi riscanta pe plan profesional

Varsator – Nativii zodiei varsator au parte de schimbari majore in bine, foarte benefice, care isi vor lasa amprenta asupra viitorului.

Pesti – Cei nascuti in aceasta zodie sunt pe picior de razboi cu cei din jur. Trebuie sa se mobilizeze pentru ca ii asteapta o saptamana cu suisuri si coborasuri.

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al ziarului online fabricatinromania.infoEditor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.

Comentariile sunt închise.