Horoscop zilnic, 15 iulie 2022. Varsatorul are in fata o mare oportunitate

Exista o oportunitate de a conveni asupra unor probleme controversate, merita sa incercati sa ajungeti la un acord in aceasta zi.

Berbec

Care este acest lucru pe care ti-ai dorit mereu sa-l faci, dar nu ai avut niciodata curajul necesar? Energia lunii in crestere te propulseaza in directia viselor tale si te incurajeaza sa-ti asumi riscuri. Sfat: Fii curajos, accepta provocari.

Taur

Semne de incredere, impulsuri si intalniri intamplatoare. Luati asta ca pe o oportunitate de a face un pas indraznet catre destinul vostru. Intruchiparea schimbarilor pe care doriti sa le aduceti lumii face parte din aceasta decizie. Sfat: Transforma-ti visele in realitate.

Gemeni

Daca asteptati ca altcineva sa o faca un pas mai intai, atunci veti astepta foarte mult timp. Stelele te ajuta sa iei fraiele la propriu si la figurat. Fa ceea ce ti-ai dorit intotdeauna, nu mai astepta sa apare ceva mai bun.  Sfat: Ai grija sa te distrezi.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 2 martie 2024. Zi plina de surprize pentru Rac

Rac

Va reconectati cu magia voastra interioara. Universul te ajuta sa mergi din ce in ce mai adanc in practicile tale. In acelasi timp, stii unde sa tragi linie pentru a nu te lasa prea purtat de misticism. Sfat: Simtiti magia acestei lumi.

Leu

Da, au fost suisuri si coborasuri, multe lucruri te-au facut sa te indoiesti de drumul tau. Este important pentru tine sa privesti dincolo de iluzii pentru a merge mai departe. Victoria va fi a ta. Sfat: Actiunile tale iti vor determina destinul.

Fecioara

Intimitatea genereaza asteptari – asteptari pe care oamenii din viata ta pot fi sau nu dispusi sa le indeplineasca. Fii pregatit sa fii dezamagit sau sa gasesti oameni noi pe parcurs. Sfat: Cunoasteti oamenii si ganditi rational.

Balanta

Luna in crestere aduce noi conexiuni in viata ta. Ele pot fi numite chiar rude spirituale. Nu te mai simti inspirat sa investesti in oameni care sunt interesati doar de conexiuni superficiale. Daca este necesar, intrerupeti contactele fara regret, dar fiti deschis noilor cunostinte. Sfat: taiati legaturile cu oamenii superficiali.

Citeste si articolul :   Camelia Patrascanu: Horoscop 28 iunie - 4 iulie 2021. Trei zodii au parte de zile grozave

Scorpion

Este timpul sa nu mai planificati si sa reveniti pe teren. Tine minte, calatoria pe care ai facut-o este a ta si numai a ta. Daca vrei sa ai un succes incredibil in ceea ce iti imaginezi, trebuie sa-ti urmezi busola interioara si sa nu copiati formula altcuiva. Sfat: Urmeaza-ti propriile ganduri, in acest mod te vei bucura mai mult de reusita.

Sagetator

Esti obosit. Daca tot ceea ce iti doresti incepe cu „munca”, este timpul sa iei o pauza. Nu iti dai seama acum, dar mai taziu o sa regreti ca nu ti-ai luat o vacanta la timp. Fa ceea ce iti aduce bucurie. Sfat: trezeste copilul interior.

Capricorn

Aveti incredere in proces, observati ca din exterior. Acesta este singurul mod de a supravietui in haosul viitor. Sfat: Deveniti observatorul propriei vieti si luati masuri de imbunatatire. Uneori avem nevoie de putin haos pentru ca dupa acesta intotdeauna vedem o bucurie imensa.

Varsator

Vine un moment in viata fiecaruia in care sa aleaga. Accepta oportunitatea care iti bate la usa. Lasa-te transformat. Si viata ta nu va mai fi niciodata la fel. Sfat: O oportunitate unica iti bate la usa.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 18 ianuarie 2022. Vesti importante pentru unele zodii

Pesti

Schimbarea nu trebuie sa fie intotdeauna haotica. Mergi cu fluxul si permite-ti sa te schimbi. Gandeste-te la tine ca la un sarpe care isi shimba  pielea pentru a renaste. Sfat: Nu mai rezista, modoficarea stilului de viata poate aduce si multa fericire.

Autor