Horoscop zilnic, 24 august 2022. Varsatorii trebuie sa lupte pentru ceea ce isi doresc

Berbec

Si daca nu a functionat, Berbec? Si daca te-ai impiedicat de cateva ori in drum spre linia de sosire? Astazi, astrele va cheama sa lucrati la transformarea ranilor intr-o experienta de nepretuit. Amintiti-va ca toate greselile din trecut v-au invatat lectii importante de viata. Continuati sa va indreptati spre obiectivul dvs. si vizualizati-va visul. Este posibil ca imposibilul sa devina posibil in viitorul apropiat. Sfat: Continuati sa impingeti cu putere spre obiectivul dvs., chiar daca va impiedicati.

Taur

Aceasta persoana vrea sa fie cu tine, Taur. Asta e sigur, nu exista alte optiuni. Cu toate acestea, intrebarea principala nu este aceasta, ci urmatoarea: care este ideea ta despre aceasta relatie? Iti vezi viitorul cu aceasta persoana? Sunteti gata sa depasiti diferentele impreuna? Singurul lucru pentru care trebuie sa va faceti griji atunci cand ii raspundeti la apel este daca vorbiti cu dragoste sau nu. Sfat: Deciziile tale de astazi ar trebui sa fie ghidate de iubire.

Publicitate

Gemeni

Ai mers prin coridoarele intunecate ale psihicului tau, Gemeni. Ati trait deja de mai multe ori cea mai intunecata noapte. Ti-ai infruntat demonii din nou si din nou si i-ai scos cu curaj pe usa. Nimic nu te mai sperie. Si viitoarea zi nu va face decat sa te intareasca. Ganditi-va la aceasta perioada ca la un timp al renasterii. O perioada in care poti deveni ceea ce ai vrut dintotdeauna sa fii si ar fi trebuit sa fii. Cea mai buna versiune a ta. Sfat: adevarata ta putere se intoarce la tine.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 10 martie 2021. Sagetatorul trebuie sa aiba mai putina incredere in oamenii necunoscuti

Rac

Daca te simti blocat, intreaba-te: ma limiteaza universul? Sau sunt paralizat de propria mea frica? Frica de condamnare nedreapta, de sine. Aminteste-ti potentialul nelimitat care este inerent in tine de la nastere, Rac. Lasati-va sa faceti saltul – luminos, puternic, plin de prospetimea si energia universului. Cand aterizati mai departe decat era planificat, se instaleaza euforia. Sfat: aruncati catusele in care v-ati pus.

Leu

Acesta a fost un timp de testare pentru voi, Leilor. Simti ca lumea lucreaza impotriva ta si ca nu ai incotro. Cu toate acestea, in loc sa cedati in fata gandurilor distructive, aruncati o privire mai atenta la oamenii care sunt gata sa va sprijine. Fii recunoscator atat prietenilor, cat si strainilor. Nu esti singur si nu vei fi niciodata. Apleca-te in acest moment asupra celor carora nu le esti indiferent. Sfat: nu esti singur si poti oricand sa ceri ajutor.

Fecioara

Esti alcatuit din mai mult decat frici si anxietati, Fecioara. Aceasta perioada a trezit aceste emotii neplacute in tine, astfel incat sa poti invata sa faci fata noilor provocari ale vietii. Ganditi-va la sfarsitul acestei perioade. Permite-ti sa renunti la vechea poveste. De cealalta parte a drumului te asteapta speranta si un viitor mai bun. De asemenea, astrele promit ca prietenii si cei dragi vor veni cu siguranta in ajutor in cel mai intunecat moment. Sfat: Ai curajul sa provoci ceea ce ai evitat.

Balanta

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 4 iunie 2023. Capricornul trebuie sa aiba incredere in intuitia sa

Stelele va reamintesc ca lasarea in seama providentei poate sa nu fie cea mai inteleapta decizie. Pentru orice eventualitate, intoarceti-va la lista de lucruri de facut, suflecati-va manecile si taiati cat mai multe articole posibil, cu constiinta curata. In ceea ce priveste romantismul, ti se va dezvalui la timp. Sfat: Sufleca-ti manecile si apuca-te de treaba, mai tarziu iti vei multumi.

Scorpion

Si daca nu a functionat? Si daca te impiedici si cazi de mai multe ori pe parcurs? Lumina de la capatul tunelului este deja vizibila. Si aceasta este lumina pentru care stelele va cer sa lucrati astazi. Deci, deschide trapa din rezervorul tau interior de curaj. Invata lectii utile din toate greselile facute, bandajeaza ranile si mergi din nou mai departe. Esti mult mai rezistent decat crezi.

Sagetator

Nu poti fi in mai multe locuri in acelasi timp. Astazi, astrele recomanda Sagetatorilor sa exerseze sa spuna „nu”. Nu incercati sa va asumati un milion de sarcini, impartiti cu generozitate responsabilitatile cu ceilalti. Invata sa ai incredere in oameni, altfel, dupa cum se spune, urmareste doi iepuri si nu vei prinde nici unul. Incercand sa faci totul deodata, nu vei fi multumit de rezultat. Sfat: Invata sa ai incredere in oameni si sa delegi responsabilitati.

Capricorn

Dar nimeni nu este perfect, Capricorn. Si da, acest lucru este valabil si pentru tine. Inceputul vietii tale este dedicat acceptarii. Pe tine si pe altii. Este vorba despre capacitatea de a experimenta iubirea neconditionata. Apreciaza oamenii pentru ceea ce sunt. Inclusiv neajunsurile lor. Stelele ii asigura pe Capricornii singuratici ca dragostea voastra este foarte apropiata. Sfat: viata ta romantica promite sa se umple in curand.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 20 iunie 2022. Zi plina de mister pentru Taur

Varsator

Te simti epuizat. Simti ca toti cei din jurul tau primesc cu usurinta ceea ce au cerut. Si ori nu primesti nimic, ori muncesti atat de mult incat sa nu aduca nicio bucurie. Cu toate acestea, aceste senzatii au un dezavantaj serios. Ii oferi negativitatii mai multa putere decat merita. In schimb, este mai bine sa ai incredere in Univers. Continuati sa va indreptati spre obiectivul dvs. si amintiti-va: ceea ce ar trebui sa fie al vostru va intra cu siguranta in viata voastra.

Pesti

Ai auzit ceva despre karma? Daca intr-o zi dai o mana de ajutor celor nevoiasi, alta data un noroc neasteptat va cadea asupra ta. Se pare ca a venit momentul. O noua pozitie, armonie in relatii, o crestere a salariului – tot ce ai visat se va implini in curand. Dar nu te relaxa. Averea ia intotdeauna partea celor harnici. Oameni care nu vor sa se bazeze pe soarta in toate. Sfat: Continuati sa lucrati.

Publicitate

Publicitate

Autor