Aceasta bautura este un antibiotic puternic

Acest remediu poate preveni multe boli datorita proprietatilor sale antibiotice puternice. Intr-adevar, amestecul de aur este deosebit de eficient in combaterea infectiilor virale sau bacteriene si astfel stimuland sistemul imunitar.

Principalele ingrediente ale acestei bauturi sunt turmericul si mierea. Ele sunt secretul acestui remediu miraculos. Mai mult decat atat, amestecul auriu este numit asa datorita culorii aurii a celor doua ingrediente principale.

Cand te gandesti la remedii naturale, doua dintre primele ingrediente care iti vin in minte sunt mierea si turmericul. Aceste produse sunt alimente naturale antibacteriene si antiinflamatoare. Proprietatile lor multiple ajuta la stimularea digestiei si la imbunatatirea florei intestinale.

Alternativele naturale raman una dintre cele mai bune solutii pentru prevenirea anumitor boli si vindecarea afectiunilor cotidiene, deoarece aceste solutii nu au efecte secundare nedorite si pot fi mai eficiente decat medicamentele.

Publicitate

Iata cum se prepara amestecul de aur:

Ingrediente

• 100 g miere naturala

• 1 lingura de turmeric

Citeste si articolul :   9 fructe care provoaca balonare

• 1 lingurita coaja rasa de lamaie

• 1 praf de piper negru

• 2 linguri otet de cidru de mere

Pregatire si utilizare

Pentru a va imbunatati sanatatea si a va intari sistemul imunitar, amestecati intr-un castron turmericul, piper negru si otet de mere. Apoi adaugati coaja de lamaie si miere. Amesteca toate ingredientele pana obtii un amestec omogen. Se pastreaza apoi la frigider.

Luati o lingura de amestec de aur zilnic, de preferinta dimineata pentru cele mai bune rezultate.  Pentru a trata infectiile bacteriene sau virale, consumati amestecul de aur dupa cum urmeaza:

In primele doua zile, luati o jumatate de lingurita la fiecare ora, iar in urmatoarele doua zile, luati o jumatate de lingurita la fiecare doua ore. Dupa aceste prime patru zile, consumati o jumatate de lingurita de trei ori pe zi pana cand simptomele dispar.

Iata alte doua moduri de a va consuma mai bine amestecul de aur:

– Amesteca o lingurita din acest remediu cu o cana de ceai care trebuie sa fie la temperatura camerei pentru a profita din plin de proprietatile medicinale ale amestecului de aur!

Citeste si articolul :   Uitati de chimicale, chiuveta va fi ca noua datorita acestui produs natural

Beneficii

Turmenic

Originar din Asia, turmericul este o planta cu multe beneficii. Pe langa capacitatea sa de a proteja sistemul digestiv, ajuta la pierderea in greutate, lupta impotriva racelilor si amelioreaza durerea datorita proprietatilor sale antiinflamatorii.

Miere

Antioxidantii din acest indulcitor natural ajuta la intarirea sistemului imunitar. De asemenea, mierea ajuta la combaterea insomniei prin promovarea secretiei de melatonina, un hormon care imbunatateste calitatea somnului. In plus, mierea are proprietati antibacteriene puternice care inhiba cresterea bacteriilor care pot duce la infectii.

Publicitate

Publicitate

Autor