Horoscop zilnic, 25 august 2022. Balanta nu trebuie sa isi subestimeze sentimentele

Ziua se anunta calma, fara bulversari majore. Astrele te indeamna sa o dedici iubirii si bunatatii. In primul rand, pentru tine.

Berbec

Din ce in ce mai des ti se pare ca nimic nu iti merge si toata lumea a decis sa se indeparteze de tine. Cu toate acestea, merita sa schimbati punctul de vedere, cand devine brusc clar: totul nu este deloc atat de rau. Reduceti-va asteptarile, Berbec, si incercati sa fiti mai ingaduitori. Ofera altor persoane posibilitatea de a vorbi si de a-si impartasi viziunea. Chiar daca este foarte diferita de a ta. Sfat: alege pacea si prietenia.

Taur

Publicitate

Taurii sunt obisnuiti sa traiasca in modul multitasking. Incerci sa fii primul in toate si peste tot. Dar astazi astrele va sfatuiesc sa invatati cum sa prioritizati corect. Nu-ti pierde energia. Taurul ar trebui sa se ocupe in primul rand de chestiuni importante si numai dupa – de cele secundare. Sfat: nu-ti irosesti energia pe lucruri marunte.

Gemeni

Viata agitata si noptile pierdute nu te mai atrag. Poate vrei sa petreci seara intr-un pat confortabil cu cartea ta preferata. Gandeste-te la asta dimineata cand iti faci planuri  pentru intreaga zi. Nu-ti fie teama sa fii plictisitor daca asta iti doreste inima. Sfat: spune “nu” prietenilor daca vrei sa fii singur in aceasta seara.

Rac

Varsta este doar un numar. Respecta dorinta de a-ti schimba drastic viata daca simti nevoia sa faci asta. Nu ignora dorinta de a te intoarce la cartile tale preferate sau de a-ti imbunatati abilitatile. Satisfaceti dorinta de a face o pauza lunga si de a gasi noi puncte de crestere si surse de inspiratie. Si nu va fie teama sa va transformati pasiunea intr-o profesie. Nimic nu te poate opri. Sfat: Fa doar primul pas catre un viitor mai bun.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 31 iulie 2020. Previziuni astrale pentru toate zodiile

Leu

Leii sunt adevarati generatori de idei. Adevarat, de multe ori proiectele tale raman pe hartie. Este timpul sa implementam planul. Cu toate acestea, inainte de a incepe sa va implementati planurile, merita sa le rezolvati pe cele vechi. Sfat: Implicati-va in implementarea proiectelor.

Fecioara

Intri pe portalul lunii noi cu speranta si credinta in inima ta. Ti-ai invatat lectiile si esti gata sa mergi mai departe. Inainte de asta, totusi, exista cateva lucruri importante de facut. Un nou capitol din viata ta este despre a accepta locul in care te afli deja. Gaseste in tine puterea de a trata tot ce te inconjoara cu dragoste si tandrete. Cand eforturile tale vor da roade, iti vei aminti cu nostalgie timpul prezent. Sfat: Fii bun cu tine insuti, strictetea este deja suficienta.

Balanta

Publicitate

Nu-ti mai subestima sentimentele, Balanta. Mai important, nu-i lasa pe altii sa creada ca sentimentele tale pot fi ignorate. Astrele te cheama sa descoperi sursa iubirii pentru tine insuti. Cand incepi sa te apreciezi, vei inceta sa te multumesti cu putin. Trateaza-te cu aceeasi tandrete cu care ti-ai trata cel mai bun prieten in aceasta situatie. Sfat: Descoperiti sursa iubirii de sine.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 12 ianuarie 2022. Racul va depasi toate obstacolele

Scorpion

Legaturile de familie pot fi atat frumoase, cat si puternice in acelasi timp, Scorpion. Dar daca nu le ai, nu inseamna ca Universul te-a trimis pe lume fara sprijin. Astazi astrele iti cer sa fii mai iertator. Simtiti-va liber sa acceptati dragostea pe care ti-o ofera atat prietenii, cat si strainii.

Sagetator

Bucuria si sarbatoarea promit sa patrunda in viata ta in zilele urmatoare. In astfel de momente, este usor sa simti ca Universul iti va scoate brusc covorul de sub picioare. Astrele te indeamna sa ignori aceasta frica. Esti demn de acele binecuvantari care cauta sa vina in viata ta. Asa ca doar cedati ritmului si mergeti cu fluxul. Si tine minte: Universul are intotdeauna grija de tine. Sfat: permiteti-va sa profitati de tot ceea ce va ofera viata.

Capricorn

Poate ca problema nu este la alti oameni? S-ar putea sa fie bucurosi sa te cunoasca, dar chiar au prea multe de facut? Sau aceeasi persoana asteapta doar un apel de la tine? In loc sa faci presupuneri, incepe doar o conversatie. Spune ce vrei. Acest lucru va va permite sa intelegeti mai bine situatia si sa incetati sa va trageti in zadar. Daca ei sunt cu adevarat problema, plecati. Sfat: nu mai faceti presupuneri si incepeti doar o conversatie.

Citeste si articolul :   Sfatul zilei de duminica, 12 septembrie 2021, cu Catherine Viguié. Venus isi pune amprenta pe viata zodiilor

Varsator

Varsatorii ar trebui sa devina putin mai liberi. Te-ai condus intr-un cadru din care este greu sa iesi. Aruncati catusele si permiteti-va putin mai mult decat de obicei. Astazi poti uita de dieta si poti manca o bucata de prajitura delicioasa. Principalul lucru – nu uitati a doua zi sa faceti mai multa miscare. Nu este un pret atat de mare pentru placere, fara de care uneori este destul de trist sa traiesti. Sfat: Permite-ti putin mai mult.

Pesti

Respirati adanc si concentrati-va. Pentru tine, aceasta zi  a adus cu ea un semnal de trezire. Asadar, fiti atenti la ceea ce functioneaza fara probleme. Si apoi indreptati-va atentia catre zonele in care intampinati constant obstacole. Poate ca ar trebui sa incetati sa le impingeti si sa gasiti cai alternative. Tot ce trebuie sa faci este sa alegi fluxul potrivit. Sfat: Daca ceva nu functioneaza pentru tine, probabil ca nu ai nevoie de el.

Publicitate

Autor