Horoscop zilnic, 14 iulie 2022. Leul trebuie sa renunte la ceea ce nu il lasa sa avanseze

Un moment bun pentru a finaliza lucruri importante, a te scufunda in munca sau in lumea ta interioara.

Berbec

Cauti de multa vreme o persoana speciala. Dar iata surpriza – tu esti cel pe care l-ai cautat, cel pe care sperai sa-l intalnesti. Trebuie sa intri intr-o relatie dedicata cu tine insuti si sa investesti in tine mai mult ca niciodata. Sfat: trebuie mai intai sa te iubesti pe tine, apoi pe ceilalti.

Taur

Publicitate

Daca vrei sa traiesti altfel, trebuie sa te schimbi. Astazi, astrele iti cer sa renunti la ideile tale rigide despre cum ar trebui sau nu ar trebui sa fie lucrurile. Abandoneaza si vechiul mod de viata. Defalcarea modelelor vechi va va ajuta sa faceti loc schimbarilor pe care le doriti. Sfat: Schimbati cursul.

Gemeni

Te afli in perioada de viata pe care ti-o doresti de mult, iar vantul schimbarii aduce o experienta pozitiva in viata ta. Intrebati-va unde trebuie sa va asumati responsabilitatea. Determinarea ta va face din tine o forta de luat in seama. Sfat: este timpul sa incepi sa preiei controlul asupra vietii tale.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 15 ianuarie 2024. Gemenii isi schimba viata radical

Rac

Va este atrasa atentia asupra anumitor experiente neplacute care au avut loc in trecutul recent, experiente din care inca nu v-ati recuperat complet. Permite-ti sa simti tot ce se poate simti in loc sa iti pui un ghips pe suflet. Sfat: Aceasta este o perioada de vindecare.

Leu

Natura da si primeste. Natura creeaza si distruge. Aveti incredere in proces. Caracterul tau, precum plastilina, iti va permite sa devii ceea ce ai fost intotdeauna. Daca acest lucru necesita sa renunti la ceva de care te-ai tinut ca o carja, asa sa fie. Sfat: renunta la ceea ce te impiedica sa mergi inainte.

Fecioara

Lumea va incerca sa te priveze de speranta. Lumea te va informa constant ca visele tale sunt prea globale si ca ceva la care aspiri este aproape imposibil. In loc sa incerci sa-i demonstrezi gresit, intoarce-ti privirea spre interior. Concentreaza-te pe ceea ce trebuie sa faci pentru a obtine ceea ce iti doresti. Sfat: Asteptati ce este mai bun.

Balanta

Fii bland cu tine insuti. Faceti din rabdare o parte din practica dumneavoastra zilnica. Intri chiar acum intr-o perioada de vindecare. Limiteaza-ti cercul social. Renunta la nevoia de a explica dificultatile tale celor care nu vor intelege niciodata calea pe care te afli. Sfat: iubeste-te pe tine insuti.

Scorpion

Doar pentru ca un miracol nu s-a intamplat niciodata inainte nu inseamna ca nu se poate intampla acum. Astazi, astrele va cheama sa va reafirmati puterea de creator al Destinului vostru. E timpul sa arunci douazeci pe zaruri. Este timpul sa crezi in imposibil ca niciodata inainte. Sfat: Crede in tine.

Sagetator

Emotiile sunt mari, dar ce faci cand esti la limita? Vei ceda dramei sau vei trezi pacea interioara? Ia-ti un moment pentru a observa lumea din jurul tau. Sfat: stai calm.

Capricorn

Cu totii ne simtim epuizati din cand in cand si asta e in regula. Totul e bine. Este important sa va adunati in bucati, sa va amintiti de ce v-ati nascut pe lume. Este imposibil sa promiti ca totul se va schimba peste noapte, dar este important sa incepem metamorfoze. Sfat: relaxeaza-te si aduna-te.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 14 martie 2023. Pasii mici duc la lucruri marete

Varsator

Nivelul peste care ai sperat si pentru care te-ai rugat este aproape. Dar pentru a te schimba cu adevarat, trebuie sa slabesti stransoarea. Va trebui sa renunti la vechile obiceiuri. Va trebui sa te eliberezi de acel trecut, care este sinonim cu sacrificiu si durere. Sfat: Pentru a te schimba, trebuie sa lasi ceva in urma.

Pesti

Doar pentru ca superputerea ta nu s-a manifestat inca nu inseamna ca nu se va manifesta niciodata. Sunteti in fluxul energiei schimbarii, dar lucruri mari se intampla in culise. Sarcina ta nu este sa zbori pe marginea caii pe care te duce destinul, ci sa programati zborul din timp. Sfat: Simtiti energia universului.

Publicitate

Autor